Destek EP Hesabı & Kar Güllesi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ~E~P*R*O*F tarafından 7 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ~E~P*R*O*F

~E~P*R*O*F User

Sayın Bigpatron,

Etkinlik tartışma gurubuna da yazmıştım ancak geçen sürede bir açıklama getirilmedi, 8 yıllık kar güllesinin 2 kat Elit Puan etkisi çalışmıyor. Seafight içerisinde EP ye etkisi olan 2 adet gülle mevcuttu biri Konfeti diğeri Kar güllesi şimdilerde ise Kristallenmiş gülleler atıldığı kadar Elit Puanını 2 kat yazıyor bu durum normal mi değil mi tartışmasına girmeyeceğim elbette ancak Kar Güllesinin EP sinde bir düzeltme yapılacak mı bu konuda bir açıklama rica ediyorum.

Saygılar,

Son düzenlenen: 7 Aralık 2015
    ~E~HARZEMŞAH_38_ bunu beğendi.
  2. Şifa güllesi dışında atılan tüm elit gülleler 1x ep vermiyor mu?

3. ~E~P*R*O*F

~E~P*R*O*F User

Konfeti Güllesi, Kar Güllesi, bazı etkinlik gülleleri ve kristallenebilen tüm gülleler 2 kat EP yazıyor

4. Kar güllesi ve şifa güllesi 2x elp veriyordu. Bir ara olan bug ile birlikte şifa güllesinin elp değeri sıfırlanmıştı. Şuanda süregelen etkınlıkte ise kar güllesi 2x elp veriyordu en son resete kadar. :)

5. ~E~P*R*O*F

~E~P*R*O*F User

Sayın Bigpatron,

Cevap alamadım

6. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

x2 kat elit puan vermesi geçerli değil etkinlikte. Bu şekilde ayarlanmış.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.