EP Günü

Konusu 'Yardım' forumundadır ve atlas42 tarafından 4 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. atlas42

atlas42 User

Bu ep gününde ne kadar inci satın alınca kaç gün ep desteği geliyor? Tp ile aynı mı? Süperde nasıl oluyor? Ep ve tp ye ne kadarlık katkı sağlıyor?

2. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

EP/TP günlerinde 5 bin inci satın alırsanız 1 günlük elde edebilirsiniz. 25 bin inci satın alırsanız maksimum 5 günlük EP/TP gününüz olmaktadır. Ama mega EP/TP günlerinde ise 50 Bin inci satın alırsanız maksimum 10 günlük sahip olabilirsiniz.

İyi Oyunlar.

3. atlas42

atlas42 User

Peki en az 25, 50 bin inci mi acaba? Ne zaman çıkacağı belli midir? Bir de % kaçlık bir destek veriyor ki?

4. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

TP günü ile haritalardan kazandığınız tecrübe puanı %50 daha fazla olmaktadır. EP gününde ise her salvoda iki kat elit puan vermektedir. 5 bin inci satın alırsanız 1 günlük destek gelir eğer 10 bin inci satın alırsanız 2 gün olur. Mesela 5 günlük destek için 25 bin inci altında satın alırsam destek gelmez diye bir şey söz konusu değildir.

İyi Oyunlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Mart 2017
  5. atlas42

atlas42 User

Anladım her 5 binde 1 gün ekliyor. Ödemede 5 15 30 bin diye gittiğinden ben şaşırdım. Bu EP desteği görevlerden gelenleri de katlar mı?

6. Selam,

Görevlerden tecrübe puanı gelir, onu TP desteği katlayacaktır.

İyi Oyunlar

7. yumi

yumi User

tecrübe puanı desteği %50 elit puan desteği %100 dür. elit puan desteği elit puan veren haritaların elit puanınıda yükseltir. en son yapıla değşiklikle başak yay yengeç gibi haritaların elit puanları kaldırılmış ücretle satılanlar elit puan veriyor sanıyorum.