Envanterde Silah Stokları

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve kaddofi tarafından 7 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. x.ΛŦΛ.x

x.ΛŦΛ.x User

sizinle tartışmayacağım ben gereken bilgiyi verdim nasıl biliyorsanız öyle devam edin.

144444 ve Revenge[TR] bunu beğendi.
  2. yanlış bilgi verdin, gerekeni değil.

3. x.ΛŦΛ.x

x.ΛŦΛ.x User

144444 ve Revenge[TR] bunu beğendi.
  4. x.ΛŦΛ.x

x.ΛŦΛ.x User

Katılıyorum bot kullanmayan oyuncuları mağdur ettiler zaten bot kullanan kişiler her türlü inci kasıyor.

144444 bunu beğendi.
  5. Selam,

Lütfen konuşma ve hitap tarzlarınıza dikkat edip , gerginlik yaratmaktan kaçınınız.

Saygılarımla.

x.ΛŦΛ.x bunu beğendi.
  6. orada yazan isabetin fazlaysa rakibin kaçınmasını yer. senin dediğin isabetin fazlaysa kaçınma olur.

daha ne yazdığını bilmiyorsun.

7. Haritalar da acilen pırların arttırılması laxım

8. воины

воины User

G*A_G*A_LARIMşτη™
    bu kişi surekli pazari kapatıyor geminin incelenip banlanmasini istiyorum

9. x.ΛŦΛ.x

x.ΛŦΛ.x User

altını vardır belki :D

10. sagitta03

sagitta03 User

belki adam sirf her saat pazara yatirsin diye oynuyor,hemen on yargi yapmayin arkadas :) belki filodan veriliyor,direk filoyu kapasinlar :D

11. воины

воины User

kardeş birşey alamıyoruz pazardan tr2 pazarında sürekli bu alıyor

12. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Destek(support) ekibimiz ile iletişime geçerek hesabın incelenmesini sağlayabilirsiniz.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

13. Yürüyen tamircinin içinde bulundugu bir paket alacağım fakat bi soru sormak istiyorum.yürüyen tamircinin çalısması için viplik olması mı gerekiyor.viplik bittikten sonra yeniden alındıgında tekrardan çalısmaya devam ediyormuş sanırsam

14. Selamın Aleyküm (Aleyküm Selam) Ekranda görüntülenen [​IMG]
    bilet çok eski bir etkinlikte toplanıyordu halen neden depodan silnmiyor ? ​

15. Selam,

Elinizde mevcut ise silinmez. Bu oyun hatası değildir.

Saygılarımla.

16. SSS konusuna göre; Tamirci Marangoz Seviye 5, geminizde premium (vip) üyelik olduğu sürece geminizde kalır.

17. angarali

angarali User

evet bu konu hakkında doğru bilgi duymuşsun vip liğin olduğu sürece seviye 5 marangoz subayların arasında yer alacaktır.

iyi oyunlar

18. AlınTeri

AlınTeri User

Sandıktan yürüyen tamirci veya yelkenci çıktı diyelim. Bunlar vip olduğumuz süre boyunca mı hesabımızda kalıyor yoksa sandıktan kaç gün çıkarsa o kadar mı? Ayrıca sandıktan çıkan tamirci kaç günlük çıkıyor?

19. GEZEGEN*TR

GEZEGEN*TR User

Tamirc 4/19 arası şansa bağlı. yelkenci 1/5 Her ikiside vip ile bağlantılıdır

20. Selam,

Soru cevaplandığı için konu kilitlenmiştir.
    Cevabınız için teşekkür ederiz. @GEZEGEN*TR

Saygılarımla.