Envanterde Silah Stokları

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve kaddofi tarafından 7 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. yasinbb55

yasinbb55 User

Sikke var koddan gelen 1000 tane:) cok cok cok cok tesekkur ederim . bugunden beri soruyorum cevap veren olmadi .Koru korune paket almak istemedim :) zaten paketler icerigine ve karaborsaya degmiyor ve oyunun asil parasi olan inci ile de bisi alinmayinca paket almaya degmez :) incinin onemi yok . oyun para oldu :) hayirli geceler

2. Selam,

Sorunuz çözüme kavuştuğu için, konu kilitlenmiştir.

Saygılarımla.

3. MALOGAL

MALOGAL User

27.Sınıf elit tasarımını kullanıyorum. En fazla hasar veren bumudur diye merak ettim. Ayrıca Sagittarus tasarımı ne özellik veriyor ?

4. x.ΛŦΛ.x

x.ΛŦΛ.x User

Merhaba,
    forumdaki ismimi değiştirmek istiyorum, ne yapmam gerekiyo, böyle bir hakka sahip miyim ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Nisan 2018
    144444 bunu beğendi.
  5. Değişmez forum ismi kalıcıdır forumu ilk açtığındaki nikinle kayıt olur ve öyle kalır

Alamancı ve macellan1903 bunu beğendi.
  6. Selam,

Öncelikle mesajınızı düzenle kısmından düzenleyerek, rengini değiştiriniz. Forumda farklı renkler ile yazmak yasaktır. Sorunuza gelince, maalesef böyle bir değişiklik yapamazsınız.

Saygılarımla.

7. Tasarım muhabbeti eks oldu öldü bitti gitti artık taşlar var.Tıkla Oku

8. Selam,

Mücevherler sayesinde istediğiniz tasarımı kullanabilirsiniz. Mücevherler hakkında BURAYI inceleyiniz.
    Cevanınız için teşekkür ederiz. @NightWish66

Saygılarımla.

9. Menetli

Menetli Guest

Selâm ,

Destek Ekibimize yazarak bunuda öğrenebilirsiniz.

Saygılarımla.

10. Provelant

Provelant User

az önce brutus adlı peti karaborsadan aldım forumda buff olarak 5,5 Kritik İsabet
    15,000 Darbe Puanı yazıyordu ama 15k dp ile 5.5 kritik hasar geldi bu normal mi?

11. merheba
    cm ve adminlik boşvuru formuna nereden ulaşabilirim

12. onat

onat User

hayırdır rızelı ? değişmeyemı karar verdın..

13. Selam,

Konu ile alakalı BURAYI inceleyiniz.

Saygılarımla.

14. Yazdıklarını tekrar oku 15bin darbe=15k darbe ve diğeride 5.5khasar=5.5 kiritik isabet taşlara bak ve tekrar kıyasla bir sorun yok

15. Yeni itemler ne işe yarıyor. soytarının ekibi ile düzenbazın ekibi gelmiş karaborsaya bunlar ne işe yarıyor.

16. Soytarının Ekibi

Başka bir oyuncuyu rastgele bir tasarıma dönüştürür. Sadece görsel etkisi bulunmaktadır. 30 saniye sonra etkisi biter. Sadece belirli etkinliklerden elde edilebilir.

Düzenbazın Ekibi

Başka bir oyuncuyu rastgele bir tasarıma dönüştürür. Aynı zamanda uygulanan tasarıma görece -%2 kaçma şansı, +%3 daha fazla Hız, +%2 kaçma şansı + -%3 hız gibi destekler alabilir ya da hiç destek alamaz. Sadece belirli etkinliklerden ve bazı özel ödeme paketlerinden elde edilebilir.

17. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Cevabınız için teşekkürler. Bahsettiğiniz nesneler hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

18. kazançlı saat var pazarda malzemeler yok bazen pazarda malzeme gözüküyor fakat alınmıyor bazen pazardan alınmıyor oyun ekranından malzeme alınılabiliyor bazende hiç ne malzeme gözüküyor nede bişey alınıyor bu durumdan haberdarmı acaba teknik ekip formda göremedim bu konuyla ilgili birşey 1 haftadır falan aynı sorun devam etmekte

19. Hangi server tr3 de var