Envanterde Silah Stokları

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve kaddofi tarafından 7 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Reese

Reese User

Selam,

Yama çalışmalarının amacı sizleri bilgisayar başında saatlerce bekletmek değil, sizlere daha kaliteli bir oyun hizmeti sunmaktır. Saati hakkında bilgi sahibi olsak sizlerle paylaşırız.

Saygılarımla.

2. Reese

Reese User

Tekrar Merhaba,

Oyuna giriş problemi düzelmiştir.

Keyifli oyunlar :)

3. -Mr.Eyüp-

-Mr.Eyüp- User

bilgisayarımın dil paketini nasıl ayarlayabilirim ? kullanıcı ismimin şekilli ve renkli görünmesi için

4. Provelant

Provelant User

tam olarak ne işe yarıyor?

5. Patlayan gülleniz 10.000'in altına düştüğünde, geminize otomatik olarak patlayan gülle alır.

6. urungubeğ

urungubeğ User

gemımın hızı 560 kıç bodoslamadan mı yapayım hızı arttırmak ıçın yoksa salma omurgamı ıkısıde hızı arttırıyor diye biliyorum

7. Selam,

Soru çözüme kavuştuğu için, konu kilitlenmiştir. Cevabınız için teşekkür ederiz. @personofinterest

Saygılarımla.

8. Selam,

Yüzen kaleler hakkında, detaylı bilgi için BURAYI inceleyiniz.

Saygılarımla.

9. urungubeğ

urungubeğ User

3 adet yelkenci aldım ama anlayamadım ?

10. Yelkenci, elit yelkenlerinizin siz battıktan sonra gemide kalmasını ve aynı performansla devam etmesini sağlar.
    3 günlük destek kazanmışsınız.

11. Selam,

Sorunuz çözüme kavuştuğundan dolayı, konu kilitlenmiştir.
    Cevabınız için teşekkür ederiz. @personofinterest

Saygılarımla.

12. forumda ödül puanları yazıyor onlar ney

13. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Forum içerisinde yazdığınız mesaj sayınız ile ilgili bir rütbe sistemidir. Mesaj sayınıza göre forum içerisindeki rütbeniz artmaktadır. Bu sayede diğer oyuncuların forumda ne kadar aktif olduğunu öğrenebilirsiniz. Bunun haricinde herhangi bir etkisi bulunmamaktadır.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

14. Mega Amerika serverinde 24/1 haritasında girildiği anda oyun ekranı hata veriyor ve haritadan bir daha çıkamıyoruz. Oyun kilitlenip kaldı. Ne level görevlerini ne de başka birşey yapamıyoruz. Acilen bu hatanın düzeltilmesini istiyoruz. Level görevinde zaman kaybına neden oluyorsunuz.
    İyi oyunlar.

15. Selam,

Bağlı olduğunuz Destek (Support) ekibine yazınız.

Saygılarımla.

16. paslanmaz çelik güverteyi nasıl alabiliriz ?

17. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Paslanmaz çelik güverte 25/1 donanma adasına ait filo üyesiyseniz eğer 25/1 haritası donanma adasından alabilirsiniz. Bunun haricinde bazı dönemlerde karaborsadan ve ödeme bölümünde satışa sunulan paketler içerisinde bulunmaktadır.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

18. farukalp47

farukalp47 User

sevgili forum ahalisi bu oyunda şirketinde şu seafight supportunu şikayet edebileceğimiz bi yer yokmu allah aşkına adamlara ekran görüntüleri atıyorum sorunu kanıtlıyorum bana diyorki sorun sizden kaynaklı 6 yıldır oynadığımo yundan soğdum yeminle

19. yasinbb55

yasinbb55 User

Yağmacının Ödülü Karaborsasında satilan toplarin fiyatlari nedir ? inciyle veya tacla satin alabilecegimiz top varmi ? ona gore paket alacam . Bu 3. konu neden hic bir admin cevap vermiyor ? .

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 31 Mart 2018
  20. Merhabalar, öncelikle elinde yeni asya parası (yulong sikkesi) yoksa paket almanı tavsiye etmem.Soruna gelince , inciyle veya sadece taçla alabileceğin top yok.Sadece dönüştürme(takas) yapabilirsin veya elinde olanı yükseltebilirsin.Takas için de yulong sikkesi isteniyor defalarca dile getirmemize rağmen ne yeni çıkan paketlerde ne de herhangi bir yolla yulong sikkesi alamıyoruz bunun için yardımcı olunmadı maalesef. Yani sikken yoksa veya 30 level üzeri değilsen boşuna paket alıp da karaborsanı açma bu benim sana nacizane tavsiyem olsun. :)