Envanterde Silah Stokları

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve kaddofi tarafından 7 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. biraz önce konu açmıştım forum admini cevap verdi ama yeterli cevap alamadım . aşağı sıra derken hangi nppc çıkıyor orta sıra derken hangi npc çıkıyor bunları bilmek istiyorum. bana gemi çekici lazım ama hangisine tıklarsam bana gemi çekici çıkar.

2. aşağı sıra olur yeterlidir. yalnız gemi çekici yanında başka gemi de gelir yardımcı. sadece gemi çekiciye vur. ve kabuk kırıcı güllesi ekstra hasar verir.

3. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Filo kiralama sisteminde aşağı sıra işaretlediğiniz zaman 1 adet gemi çekici ve 2 adet eski hırsız paralı asker filosu, orta sıra işaretlediğiniz zaman 2 adet gemi çekici ve 1 adet eski hırsız, üst sıra işaretlediğiniz zaman ise 1 adet suda yürüyen ve 2 adet gemi çekici paralı asker filosu gelmektedir. Ayrıca benzer konular birleştirilmiştir.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

4. o itemler bireysel olarak kullanılmıyor. sadece level sınavı ve diğer görevlerde istiyor.

5. Merhaba, ben mail adresimi değiştirmek istiyorum yeni bir mail giriniz diyor yeni açtığım maili giriyorum eski adresimi onaylama linki düşmüyor kaç gündür uğraşıyorum sebebi nedir acaba ?

6. support destek ekibi ile iletişime geçiniz buradan bir işlem olmaz.

7. Selam,

Bigpoint'ten gelen mailleri engellemiş olabilirsiniz. Lütfen kontrol ediniz. Ayrıca mail adresinizin, tanıtım ve spam kutularını kontrol ediniz.
    Sorun devam ediyorsa tekrardan bize bildiriniz.

Saygılarımla.

8. sağolun teşekkür ederim cevaplarınız için.

Noddegamra bunu beğendi.
  9. saltı

saltı User

Merhaba 21lwlim top yerlerinin hepsi acik,yeterince yetenek var,kaleden rampa 7,bundan sonra kalelerden isabet mi açmalıyım yoksa hasar mı?İşlerim sebebiyle oyuna fazla giremiyorum.Etkinlikten etkinliğe gemimi gelistirmeye çalışıyorum.

10. -Mr.Eyüp-

-Mr.Eyüp- User

nickim ana sayfafda şekilli ve renkli görünürken oyun sayfasında kare şeklinde gözüküyor nasıl yapabilirim?

11. Sanırım 30 gün bekleyip nickini değiştirmen gerekebilir.Ya da support ile irtibata geçebilirsin.

12. -Mr.Eyüp-

-Mr.Eyüp- User

bi kaç sefer degiştim ama genede aynı :(

13. Nicki oluşturmuş olduğunuz siteden de kaynaklı olabilir.Her şekil kabul edilmiyebiliyor.Bazı ifade ve simgeler.Yani renkli demişsiniz oda ayrı bi muamma:) Siz en iyisi daha sade sekilli bi nick yapın yine de emin olmak isterseniz http://tr.bigpoint.com/support/ ile iletişime geçebilirsiniz.

14. -Mr.Eyüp-

-Mr.Eyüp- User

tama teşekkür ederim

15. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Cevaplarınız için teşekkürler. Kullanıcı isminizin oyunda kare şeklinde görünme sorunu kullandığınız tarayıcının ve bilgisayarınızın dil paketlerinden kaynaklanmaktadır. Farklı tarayıcıları deneyebilirsiniz.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

16. Öncelikle Kolay gelsin Değerli yetkililerimiz 1 haftaya aşkın süredir oyunda sürekli kasma var ve her resseten sonra oyun penceresi kendiliğinden çıkış alıyor en yakın zamanda bi çözüm bulursanız çok iyi olur saygılarımla iyi forumlar.

17. Var zaten bir şeyler betanında ana sayfa boşa açık değil umarım 1 haftadır yapılan hataların telafisi olur

18. Reese

Reese User

Merhaba,

Bahsettiğiniz problem oyundaki yama çalışmaları ile alakalı teknik ekip ilgileniyor, lütfen bekleyiniz düzelecektir. :)

İyi Oyunlar.

нεαvεη bunu beğendi.
  19. ne zman giriş olacagı yada ne kadar süreceğini söylerseniz bizde o zman geliriz oyunun başına bu ne 1 saattir böyle boş bekl
    yoruz