Envanterde Silah Stokları

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve kaddofi tarafından 7 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bakım Mürettebatı

Seviye 1: +150 HP Onarım Değeri
    Seviye 2: +200 HP Onarım Değeri
    Seviye 3: +250 HP Onarım Değeri
    Seviye 4: +300 HP Onarım Değeri
    Seviye 5: +350 HP Onarım Değeri
    Seviye 6: +400 HP Onarım Değeri
    Seviye 7: +450 HP Onarım Değeri
    Seviye 8: +500 HP Onarım Değeri

Hp = Darbe Puanı. Tamir olurken tamir olma değerinizi arttırır.

Saygılarımla.

2. ZooM

ZooM User

Merhaba ;

Sayın Menetli , ben de chatte bazı arkadaşlara sordum mobil ödeme 100 tl ye kadar olan alışverişlerde geçerliymiş. Denedim sonradan.Çok teşekkür eder , iyi çalışmalar dilerim.

3. Selam,

Evet mobil ödemede 100 Türk Lirası sınırı var. Sorunuz çözüme kavuştuğu için,konu kilitlenmiştir.

Saygılarımla.

4. Yoksa bi uzun süre daha bu görevi tamamlayamayacak idim , Beni affet ismini vermediğim , Karkinos'a 200 bin vuran full gemi :)

tarafından batırıldın.
    2018-04-08 18:59:06
    309xFitilli Tüfek kaldırıldı. Sebebi: Ele geçirme.
    20 x Agwe Tılsımı aldın.
    309xNormal Korsan kaldırıldı. Sebebi: Ele geçirme.
    309xDeri Zırh kaldırıldı. Sebebi: Ele geçirme.
    309xTahta Kaplama Balta kaldırıldı. Sebebi: Ele geçirme.
    2018-04-08 18:59:05
    Karkinos gemisini ele geçirdin.
    2018-04-08 18:58:12
    -1xTortuga Işığı kaldırıldı. Sebebi: Kullanıldı.
    2018-04-08 18:57:53
    -1xGözcünün Bilgisi kaldırıldı. Sebebi: Kullanıldı.

Edit:Görev nesnesini daha önce sebebini bilmediğim bir nedenden dolayı almıştım o yüzden görünmüyor.

5. Bizon-TR

Bizon-TR User

İyi günler Kolay gelsin..
    Ben Mehmet BAŞER. Gemi hesabıma ait bir sorun yaşıyorum.

41_aku_18@windowslive.com

Yukarıda yazdığım bu eski mail adresime artık ulaşamıyorum. Microsoft bu alan adını kapatmış. Gemi adımı şifremi vs. değiştiremiyorum. Zamanında aktif olan bu mail adresim, uzunca bir süre kullanılmadığı için ya zaman aşımına uğramış ya da Microsoft firması windowslive için desteğini kesmiş durumda; mail hesabıma girmek istediğimde böyle bir hesabın bulunamadığı uyarısını veriyor.
    Bir süre oyuna ara vermeme rağmen uzun süredir gemimde oynuyorum ve ödeme alışveriş vesaire satın almalar da yaptığım bu geminin mail adresini yenilemek istiyorum. Lütfen yardımcı olun. Daha önce kredi kartı ile olsun paypal ile olsun ya da telefon ile ödeme seçenekleri ile yaptığım bu alışverişleri isterseniz siz de inceleyebilirsiniz. Tüm ödemeler bana aittir, geçmişe dair bakın lütfen bir inceleyin. Lütfen bu konuda bana yardımcı olun. Support kısmından destek ekibine bir kaç kere mesaj attım fakat henüz bir cevap verilmiş değil. Geri dönüş için üzerime kayıtlı:

pala_mehmet_41@hotmail.com

adresini kullanmalarını istemiştim. Ancak sizinle o şekilde iletişim kurabilirim. Ya da buradan bu konuyu açmakta çareyi buldum. Yapılacak birşeyler olmalı. Aksi takdirde elimden hiç bir şey gelmiyor. Üye ID' mi aşağıda belirttim. Yardımcı olmanız dileğiyle.. İyi günler kolay gelsin..

Üye ID:
    65/12748670

NewcastleUnited bunu beğendi.
  6. Hazırladığınız bu yazıyı Support'a atmanız gerekiyor.
    Güvenlik açısından belirttiğiniz mail adreslerini, ID'nizi konudan kaldırmanızı öneririm.

7. Menetli

Menetli Guest

Selam

Sorunuz tam olarak nedir?

Saygılarımla.

8. giriş bonusu da agvenin himayesi var kaç günlük vermektedir hp x 5 yazıyor anlamadım 5 gün mü ?

Son düzenlenen: 9 Nisan 2018
  9. Bizon-TR

Bizon-TR User

Support a attim 3 kere ama bana ulaşılmadı mail e giremediğim için burdan yardım almak için bu konuyu sizinle paylaşayım dedim sizde bana support a yazın diyorsunuz ben şimdi ne yapacağım??? iyi günler dilerim...

10. angarali

angarali User

her biri 1 hafta kalır yani 35 gün kalacak sende

11. AlınTeri

AlınTeri User

Supporta yazarken "e-posta" kısmına sana geri dönüş yapabilecekleri (kullandığın ) bir e-posta gir. Durumunu anlat. Sana 2 sayfalık bir belge yollucaklar. Sende o belgeleri yazıcıdan çıkartman gerek. 1. ve 2. maddeler hariç belgeleri komple eksiksiz doldurup, taratman gerek. Tarattığın bu iki sayfayı kimlik belgenle beraber ( kimlik belgeni de taratıcaksın)sana geri dönüş yaptıkları mail adresine mail olarak yolladıktan sonra işlem tamam :)

12. Teşekkürler

13. Selam,

Bağlı olduğunuz server Support(Destek Ekibine)a yazınız. Mail atarken size ulaşabilecekleri bir mail adresi ile durumu anlatınız.

Saygılarımla.

14. Selam,

Soru çözüme kavuştuğu için, konu kilitlenmiştir. Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar.

Saygılarımla.

15. urungubeğ

urungubeğ User

beyler 2 milyon altına vudu tamircisi almistim zamanında ama +100 tamir ediyor.şuan korsanlarda 2ve 3cü seviye vudu rahibi var sizce alayım mı en az +1000 tamir olsun istiyorum sizce ne yapayım konum bu.bu konu hakkında görüşlerinizi belirtin

16. ozican2525

ozican2525 User

Vudu rahibi 2 yerine direk 3 almanız sizin yararınıza olur.İkinci seviye rahibe inci vermek yerine üçüncü seviyeyi alırsanız hem ikinci seviyeye gerek kalmaz hemde vudu toplarınız için hasar artışı sağlar.Bunun yanındada vudu onarım değerinizi +675 olarak arttırır.En yüksek olan vudu rahibini sandıktan beya ödeme kısmından bulabilirsiniz.

≈ĄИZĄVUR≈C* bunu beğendi.
  17. Selam,

Sorunuz çözüme kavuştuğu için , konu kilitlenmiştir.
    Cevabınız için teşekkür ederiz. @ozican2525

Saygılarımla.

18. bu ne arkadaşlar ne anlama geliyor bilen varsa yazabilir mi

19. benim hesabım haber bültenine üye olmama rağmen ve aktif olmasına rağmen bir önceki kod geldıgı zaman hesabıma kod maili gelmemişti.yani giriş bilgilerinden haber bültenine kayıt olma yeri evet olarak işaretli aksine diğer hesabımda maili aktifleştirmeme haber bültenine üye olmama rağmen gelmemişti bu konu hakkında başka yapılacak bişey var mı ?

20. altın cephane örneğin oyuk gülle 5000 vuruyorsan 6000 vuracaksın anlamına geliyor