Envanterde Silah Stokları

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve kaddofi tarafından 7 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. kaddofi

kaddofi User

İngilizce forumda dolaşırken seafightin 3d bir çalışması yapıldığına dair bir konu gördüm konu her nekadar 2016 da açılmış olsada böyle bir çalışma varmı acaba ?

2. Reese

Reese User

Selam,

Bahsettiğiniz konu hakkında herhangi bir bilgi sahibi değiliz. Eğer böyle bir çalışma gerçekleşecek olursa Teknik Duyurular bölümünden oyuncularla paylaşılır.

İyi Oyunlar.

*KOMODOR* bunu beğendi.
  3. mamı_55

mamı_55 User

Tarihi nedir konunun ? 1 Nisan olabilir mi :) 1 nisan şakası için öyle bir konu açılmıştı öncesinde :)

4. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Belkide.:)
    Bize ulaşan bir şey yok hali hazırda.

*KOMODOR* bunu beğendi.
  5. fette48

fette48 User

sakın ha yapmasınlar böyle iyi :)

6. kaddofi

kaddofi User

neden yapmasınlar ki bence oyuna yeni bir hava gelir baya güzel olur

7. yapabilceklerini mi sanıyon yapabilseler çoktan yapmışlardı. 2b devam

tuna219 bunu beğendi.
  8. fette48

fette48 User

hatırlarmısın bilmem ama eski seafight ekranından şuanki görünüme geçildi millet hep isyan ediyordu eski düzene geçin diye 3d gelirse yine aynısı olacak. ki bir tane oyun var hem 2d hem 3d sor bakalım kaç kişi 3d oynuyor ayrıca o oyunun hem 2dsine hemde 3dsine bide sen bak oyun nasıl oynanıyor diye savaşta bire bir 2d daha mantıklı diğer türlü oynanmaz .

9. kaddofi

kaddofi User

bahsetiğin oyun darkorbit sanırım ismini vermede sakınca görmüyorum çünkü o oyunda bigpointin bu arada oyunda hem 3d var hemde 2d var pvp savaşlarında haklısın 2d oynamak daha mantıklı ama 3d gelmeside oyuncuları dahada bi oyuna bağlı kıldı.
    yani oyuna 3d gelmesiyle oyuncuların şikayet edeceğini düşünmüyorum çünkü oyunun senin bahsetiğin gibi ekranını değiştirmekle 3d eklemek aynı şey değil.
    örneğin senin bir bilgisayar masan olsun üzerindede eski bir bilgisayarın olsun ben bir gün gelip o masadaki düzeni değiştirsem her dekarasyonu ayrı biryere koysam belki bana kızarsın ama ben sana ayrıyeten bir pc alıp masana koysam taş kalpli değilsen herhalde bana teşekkür edersin buda onun gibi bişi işte :D

10. fette48

fette48 User

hayır darkorbit değil darkorbit olsa yazardım zaten sen biraz daha araştır nedemek istediğimi ozaman daha iyi anlayacaksın . yok taş kalpli değilimde benim kurduğum düzeni sürekli değiştireceksen ya ben o masayı kırarım ya da o bilgisayarı kırarım . yeni getirdiğin pc ye bakmam çünkü eskisine alışığım orda da kurulu düzenim var orda daha iyi oynuyorum :)

11. kaddofi

kaddofi User

kardeş neyini araştırayım piyasada binlerce oyun var nerden bulayım bahsetiğin oyunu :D
    sen eskisine alışıksın anlarım haklısın ama oyuna 3d getirirseler 3d oynamak zorunda değilsinki dileyen eski görünümle oynar dileyen yeni görünümle :)

12. ZooM

ZooM User

Merhaba;

Bu ürünlerde neden mobil ödeme seeneği bulunmamaktadır?

Teşekkür ederim.
    -----------------------------------------------------

12 Neden!
    12. yıl dönümümüzü kutlamak için. Yapacağınız tüm satın alımlara, belirli bir süre için %12 indirim getirdik! Bu fırsatı sakın kaçırmayın. İndirim, 22 ve 26 Mart tarihleri arasında geçerlidir.

13. Menetli

Menetli Guest

Selam @ZooM ,

Bu konu merkez ekibimize iletilmiştir.Konu hakkında araştırma yapılacaktır.

Saygılarımla.

14. *MV1*

*MV1* User

selamlar dun bır yama calısması yapılmıstı 5 levelım ama hala sıkabılıyorlar eskısı gıbı acemı koruması yok mu bunun ıcın guvenlı lımandan acemı koruması mıcın gorev mı almam gerekıyor

Selam Korsanlar
    Bugün yama çalışması yapılacaktır. Çalışma ile birlikte;
    Hata düzeltmesi: Acemi koruması yeniden seviye 6 ile sınırlandırılacaktır.
    Ayrıca yama çalışmasında oyuna kısa süreli erişim mümkün olmayacaktır.

Seafight Ekibiniz.

15. AlınTeri

AlınTeri User

Sandık açmak karlı mı ? İçinden viplik vs. çıkıyor mu değermi ?

16. tekir

tekir User

içinden viplik kraliçenin nimeti 4. seviye vudu rahibi 5. seviye tamirci marangoz gülle tılsımlar v.b. ögeler çıkmaktadır

AlınTeri bunu beğendi.
  17. Az bir şansla evet çıkıyor

AlınTeri bunu beğendi.
  18. sagitta03

sagitta03 User

Dediklerinin cikma olasiligi dusuk,daha cok gulle cikiyor.Isin asli tamamen sansiniza kalmis ne cikacagi,benim 400 u gecti sadece 1x kralicenin nimeti cikti..

19. merhaba benim seviyem 5 ve acemi koruması görevini yaptım verdim ama acemi koruması gelmedi sorun mu var ?

20. acemi korumasının 3dk sı var diyelim sen gittin 48 saatlik acemi koruması görevini yaptın o gelmez ama acemi koruması hali hazırda yoksa geminde o zaman gelir