en yetkılı kışı cvb verırse sevınırım

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Hastasıyızzz_DeDe1 tarafından 24 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. s.a sonsuz banlı olan bı hesabı ıd nodan aramaya baktığımızda hesap nıck ve ıd nosunu gösterıyor merak ettım sonsuz bı hesap ıdden aradığında nasıl oluyorda çıkıyor sonuçta gemı sonsuz ban almış çıkmaması lazım yoksa gemılerdekı sonsuz gösterışlımı bıde tam emin değilim banlar atıldığında şu kadar hesap kapatıldı denılmıştı ve yaklaşık 14 bın hesap belkıde daha fazladır en son ban atma nisan ayında olmuştu şimdı bı çok kışı foruma konular açıyor sayın bigpatron dıyor hesaplar açılmıyacak inanan yok neden inanan yok çünkü forumda banlar için resmı bı duyuru yok sadece 1 2 defa açıklama yapıldı şu kadar gemı kapatıldı dıye ama hesapların kesın kapatıldığı ve tatmin edici bı açıklama yok mıllet foruma konu açıyor sayın bigpatron hayır açılmıyacak dıyor madem hesaplar açılmıyacak sonsuz kapatıldı ozaman merkeze iletın hesaplar hakkında bı açıklama yapılsın yetkılılerde forumda resmı duyuru yapsın mıllette foruma konu açmayı bırakır ben bu konuma sayın bigpatron veya sayın mehtabın cvb vermesını beklıyorum forumdakı modlar konuyla alakası olmayan cvblar verıyor bu bı çok kez başima geldı oyüzden admınlerden cvb beklıyorum tşkler. :)

2. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

atılan banların açılmıyacağı sizin de dediğiniz gibi adminlerimiz tarafından bir kez çok söylenildi.ayrıca sonsuz banlar açılacak olsa geçen hafta sonsuz kapamalar yapılmazdı.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.