en kısa zamanda çözülecekmiş miş mişş!!!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve kral_messi tarafından 12 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kral_messi

kral_messi User

ya bırakın şu lafıda en kısa zamanıda net bir açıklama yapın ama nerdeee.. yok arkadaş bu oyuna başladığım ilk güne lanet olsun diyorum başka bir şey demiyorum.artı bu oyuna yeni başlayacak birini görsem direkt vazgeçiririm.çevremden 1 kişi dahi bu oyuna başlayamaz.o kadar net ve açık.madem biz bırakamıyoruz başkasına vesile olmak mı!!!allah korusun....

2. OutLaw_07

OutLaw_07 User

al benden de o kadar kardeşm

TiryakiHasan, BUMERANG ve kral_messi bunu beğendi.
  3. çinliler çalışıyor ya :) anca para nasıl harcatırız dıye dusunuolar oyun oynanmıs umurlarındamı

TiryakiHasan, BUMERANG ve kral_messi bunu beğendi.
  4. }tunahan{

}tunahan{ User

boşuna buraya yazmayın umrunda olsaydı oyun veya biz oyuncular çoktan yapılmıştı reset falan gelmişti herhangi bi açıklama geldmedi bundan dolayıdır diye 2 gündür oyuncular magdur ediliyor

TiryakiHasan ve BUMERANG bunu beğendi.
  5. bişeyi de fark ettim oyunda sorun varken hiç bi yetkiliye ulasamıyoruz normal zamanlarda forum adminleri falan sürekli açık bi sorun oldugunda ortadan kayboluyorlar bi açıklama yapmak neden zor gelir bunuda anlamıs değilim
    .

TiryakiHasan, BUMERANG ve яoтαsız bunu beğendi.
  6. ●ђр●

●ђр● Guest

Aciklama yapiyoruz da surekli ayni seyler yaziliyor ayni konular açılıyor. Bizler zaten durumu ilettik gerisi programcıların işi.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Haziran 2016
  7. mamı_55

mamı_55 User

kardeş adam ne açıklaması yapacak ne bekliyosun ki hp admin açıklama yaptı ilettik bekliyoruz. yani onlarda sonuçta senin benim gibi oyuncu oyunu yayınlayan kişilere kaldı artık adminlerimizin yapabileceği bişey yok. bende yazılımcıyım bir sıkıntı var evet bunun çözümü için uğraşılır tekrar tekrar şikayeti iletmekle de çözülmez bu. adminlere bu konuda yüklenmeyin bence.

8. ●ђр●

●ђр● Guest

Aynen öyle keşke sizin gibi anlayış gösterilse. Yani yapabilecegimiz bir sey yok nasil olur da kesin bir zaman belirtebiliriz ki

9. bu saat içinde düzelirmi ona göre uyucam ..

10. Dünde aynı saatlerde oyun gitmişti,yetkililer gerçek anlamda bir açıklama yapmadı umarım ilerleyen dakikalarda açıklama yapılır ve kaybettiğimiz vakitler iade edilir , sonuçta özel gün var ve herkes inci vs. yapmak için uğraşıyor.Sea fight bi kod yayınlasa iyi olur diye düşünüyorum...:)

BUMERANG bunu beğendi.
  11. Ya etkinlik yapacaklar diye bu kadar göbek çatlatmalarına ve bu kadar karmaşık etkinlikler yapmalarına gerek yok ki, daha önce de yazdım yine yazıyorum; eskiden olduğu gibi, oyuncu sayısına ve zevkine hitâb edecek şekilde darbesi ve kârı yüksek olan bir kaç Boss NPC atacaklar ortaya bu kadar ya; ayrıca daha önceden de defâlarca 2 ve daha fazla etkinlik üst üste bindirilmeye çalışıldı ve çoğunda da çeşitli problemler yaşandı, olmuyosa olmuyo arkadaş, etkinlik yapıyosan aynı ânda 1 tâne adam gibi etkinlik yapacaksın ve şurdaki oyuncuları tatmin etmeye bakacaksın, görevin bu senin ya, üst üste 2 veyâ daha fazla etkinliği bindirmeyeceksin o kadar.

BUMERANG bunu beğendi.
  12. BUMERANG

BUMERANG User

bizim amacımız kimseye yüklenme değil 1 aydır oyunda her gün açık her gün hata ben oyun oynuyorsam emek harcıyorsam proğramcılarında seafight da bir şeyler yapmasını beklemek durumundayım ben gelsin bana şunu yapsınlar yada proğramcı gibi bilgi versinler demiyorum sadece düzgün huzurlu bot olmayan hile hurda olmayan sade hata bulundurmayan bir oyun istiyoruz yani anlamadığım çok zor bir şey mi istiyorum diye düşünüyorum eskiden böyle durumlar yoktu diyorum ve fikrim yine aynı kalıyor 2 gündür oyun çöküyor yani basit bir hata olsa tamam ama resmen oyun çöküyor ya

яoтαsız bunu beğendi.
  13. ●ђр●

●ђр● Guest

Hemen üstünüzdeki mesajımda belirttim, bu tip sorunlarda bir zaman vermemiz mümkün değil. Verilebilecek bir süre olduğu zaman tahmini süre veriliip oyun direk kapatılıyor zaten.

14. kendi paramızla rezil oluyoruz. alışveriş yaparken hiç bir sorun yok ama oyunda hata olunca suçlu gene biz ne iş .

яoтαsız ve BUMERANG bunu beğendi.
  15. BUMERANG

BUMERANG User

aynen kardeşim ya etkinlik üst üste geliyor kendileri bile altından kalkamıyorlar senede 20 etkinlik mi var 15 tane yap ama bu 15 tane karlı olsun tatmin etsin 16 . etkinliği istemicez zaten emin olsun hepsi

яoтαsız bunu beğendi.
  16. oyuna bokor eklendi oyun donmadı . oyuna yeni ürünler eklenince de donmuyor :) ama oyunda inci kasma arttımı hemen bir reset geiliyor sistemler düzeliyor. yada etkinlikte bug oluyor fazla inci geldimi hemen reset düzeliyor. bizim karımıza olan her şey anında uyarılıp kapatılıyor. tam tersi oldumu bekle buba bekle buba

17. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Neden yetkili yok. Yazdığınız saat 23:20 pazar günü. Pazartesi iş var sabah 5 te işe gidiyoruz sizin gibi geç saatlere kadar oturup oyun oynamadığımız için.. Kaldiki bigpointin kendisi çalışmıyor hafta sonu.. Yinede bizler gecenin bir yarısı kalkıp sorunları iletiyoruz ha anında düzeltilir yada saatlerce girilmez bu zaten birşey yapamayacağımız için bizi ilgilendiren birşey değil.. Ayrıca hangi ülke forumu açıklama yapmışta biz yapmamışızaten. Diyeceğim oki fazla abartıyorsunuz ve bu ilk mesajiniz değil yetkilileri bilinçsizce karalama konusunda. Lütfen daha dikkatli olun, ne siz bizi üzün nede sizi üzme durumuna bırakın bizi..

*Merciless* ve firari*2014 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.