En kârlı top hangisi?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve furkanali38 tarafından 13 Haziran 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Rakibin 2000 puanlık darbesi olduğunu varsayıyoruz.

4. Seviye alev fırtınası
    doldurma süresi:6
    elit hasar:14+(patlayan cephane)75=89
    atış sayısı:2000/89=22
    atış süresi:22*6=132

4. Seviye vudu topu
    doldurma süresi:7
    elit hasar:56+(patlayan cephane)75=131
    atış sayısı:2000/131=15
    atış süresi:15*7=105

4. Seviye kıyamet balyozu
    doldurma süresi:8.3
    elit hasar:135+(patlayan cephane)75=210
    atış sayısı:2000/210=9
    atış süresi:9*8,3=74

Kimse yavaş sıktığı için tüm topları kıyamet balyozu dizmemi tavsiye etmiyor. Lakin verdiği hasarı unutuyorlar. Gördüğünüz gibi balyoz en iyisi bence.
    Sizin fikriniz nedir?

Son düzenlenen: 13 Haziran 2017
    ÇİD_MOLLAMUHAMMET bunu beğendi.
  2. bende test edicem

3. mamı_55

mamı_55 User

Güllen ile orantılı bu. Gülle problemin varsa balyoz. Az gülle çok darbe. Gülle problemin yoksa alev. Hele buz güllesi ile perişan eder..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Haziran 2017
  4. şimdi baktım buz la her 2 top da atış gücü artıyor alev ve balyoz 2 sinde denedim yani sadece alevde olmuyor artış

5. İstediğin kadar hızlı sık alevle, balyoz karşısında hiç şansın olmaz. Çünkü alevin hasarı düşük. Admiral gibi sıkarsın sadece.

6. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

https://board-tr.seafight.com/threads/gemime-hangi-topu-dizeyim.76388/#post-475381
    Bu konuda hesabınızın yanlış olduğunu söylemiştim. Siz kullandığınız cephane hasarlarını hesaba katmıyorsunuz direk topların elit cephane bonusuyla işlem yapıyorsunuz.

4.seviye alevin +14, 4. seviye balyozun +135 elit cephane bonusu var diye neredeyse direk 10 katı güçlü yapmışsınız.

Buyrun hesaplamayı öğreteyim, mesela patlayan cephane kullanıyorsanız 75 hasarı da eklemelisiniz, böylece alev topu 89, balyoz ise 210 vurur.

Köle ve rampa değerlerini de katmayı unutmayın ki hesabınızda 2. bir büyük yanlış daha olmasın.

İsterseniz baştan hesaplayınız.

İyi oyunlar.

7. Şarapnel yağmuru, nişancının gözü, silah arkadaşı, cilalı tüfek ağızı, bufflar, kaleler, yetenekler, miçolar, aylakçılar, gülle türleri vs. tüm top türlerine eşit etki ettiği için yazmaya gerek yoktur. Maksimum değerleri hesaplamıyoruz. Topları karşılaştırıyoruz. Yaptığınız hatalı editlemeyi düzeltiniz.

ÇİD_MOLLAMUHAMMET bunu beğendi.
  8. Hesapladım.

9. bu hesap doğruysa neden çoğu konuda karma yapılması daha mantıklı deniyor hesap edilmeyen ne varki burda

10. Hesap doğru, yanlış varsa düzeltsinler.

11. bence karmayı zaman için yapıyorlar bir arkadaş yazmışdı yarısı balyoz yarısı alev gibi bir oran yapmış ve bunu sadece zaman açısından yapmıştı ; ben bu konunun çok karışık bir konu olduğunu düşünüyorum biz burada mağduruz kafamız basmıyor çünkü bir oyuncuya saldırdığında bir çok item vs tonlarca şey etkisi var ve niye çok vuruyoruz niye az vuruyoruz hesaplıyamıyoruz ,betada yapmak istedim yine değişen bir şey olmadı karşımda sıfır elit bir oyuncu olmalı sanıyorum o zaman olabilir

12. hesabı zaman göre yapmış aynı darbeyi daha çabuk indiriyo balyoz itemsiz sadece topların zamana göre ölçümü yapılmış 2k darbeyi en hızlı balyoz indiryo garip düzeltme varsa bekliyorum bakalım gözümüzden kaçan bişey varmı :)

13. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba
    Merhaba

Hatalı editleme falan yok. Lütfen oyun hakkında yeterli bilgiye ulaştığınızdan emin olunuz. Buff ya da item katmıyoruz evet top hesaplaması yapıyoruz ancak top hesaplaması da gülleye göre farklılık göstermektedir.

Karma derken kalkıp hem alev hem balyoz aynı anda koymak zaten zarar. Ya vudu alev yaparsın ya da vudu balyoz. Ha gemin sağlamdır balyozların hep seviyelidir o zaman zaten vudu aleve ihtiyaç duymazsın.

Seviyesiz vudu seviyesiz balyozdan iyidir unutmayın.

Bir aralar meşhur bir konumuz, göz atabilirsiniz, mesaj tarihlerine dikkat edin: https://board-tr.seafight.com/threads/hangi-top-daha-gueclue-meselesi.62306/

İyi oyunlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Haziran 2017
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.