En iyi Kristal kasma etkinliği hangisi ?Herkes fikrini soylebilir mi ?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ≈GΛZİ≈ tarafından 4 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yetenegim çok düşük kristale ihtiyacım var . En karlı kristal etkinliği hangisi herkesten yorum bekliyorum ?

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Çıkmamış etkinlikler hakkında yorum yapmamız mümkün değil. Sadece önceye bagli olarak söyleyebiliriz bir seyler ki titan etkinligi birkac senedir kristal anlamindan bayagi karlı.

3. mamı_55

mamı_55 User

Şuan ki özgürlükten de kasabilirsin. Kalabalık olmazsa 20dk da bir 10 kristal falan kasarsın. Gayet iyi bir rakam bence.

4. geçtiğimiz en çok aranan etkinliğinde (nisanın ortasıydı heralde) 15mden fazla inci kasmıştım ben ve bunlarla kristal almıştım. direkt kristal eldesi değil ama acayip karlı olduğu için bunu da dahil eebiliriz belki

5. 127 bin havai fişek güllesi sıktım özgürlük gemisine . inci fazla ama kristal az. (tek yakaladım özgürlük gemisini. yoksa imkanı yok bu kadar kazanmanın. 30 40 kişi toplanıyor bir gemi için.)
    2016-10-04 05:30:07
    85283 x İnci aldın. Sebep: Ganimet.
    2016-10-04 05:30:07
    70 x Kristal aldın. Sebep: Ganimet.

6. Benim gemi yavas hızlı hilesi yapanlarda var. Ben özgürlüğü bulana kadar cani ya bitiyor yada 3- 4 milyon kaliyor

7. Belki hatırlarsın usta karlar eriyor etkinliği vardı jörmungander keserdik kristal verirdi yavru atardı sleipnir. onlarda inci verirdi hem incimizi kasardık hemde kristalimizi kış etkinliğinden sonra çıkan bir etkinlikti bu kış çıkarmı bilinmez ama çıkarsa kaçırmayın

this.is.sparta! bunu beğendi.
  8. ●ђр●

●ђр● Guest

Ve bu yazilanlarin hiçbiri de bir anlam ifade etmiyor çünkü hangi etkinlik bir daha gelir, gelirse de içeriği ayni mi kalir bilemezsiniz..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.