En Fazla Hasar Veren Top

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve Deeperr tarafından 15 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Deeperr

Deeperr User

Merhaba arkadaşlar;

Sorum şu bende 410 tane lvl4 balyoz topu takılı gemim ful 15 lvl ancak alt raidde yinede 1 kişi batırabiliyor bunun sebebi acaba onda 400 top yeri varda 200 lvl4 acı verici ile 200 lvl4 balyoz takıp toplamda 180 hasar bonusuna ulaşıyor olabilir mi? düşüncelerinizi bekliyorum.En fazla oyunculara hasar veren top balyoz topu diye düşünüyorum.

2. karthagos

karthagos User

Vs'lerde isabet oranı çok belirleyici bir faktör. Gemindeki isabet oranı ne kadar oluyor vs atarken? Kaçınma ve hasar önleme oranın, geminin canı da önemli.

3. Deeperr

Deeperr User

Doldurma süresi +3,5 kritik isabet olasılığı +20 kritik hasar +50% top hasarı +172,9 kritik hasar önleme 0 kritik darbe önleme 0 hasar önleme 54,80 isabet olasılığı 133,3 top menzilli 35,41 depoda ful lvl4 balyoz topu var.Gemimim özellikleri bu şekildedir.Önerilerinizi bekliyorum.

4. Deeperr

Deeperr User

Birşeye dikkat ettim.Acı verici topu balyoz topundan fazla vuruyor.

5. karthagos

karthagos User

Evet acı verici toplar daha güçlü. Hele seviyelendikçe daha da belli oluyor güçlü oldukları. Vs atarken atış süresi de çok önemlidir. Yapabilirsen Acı verici ve Balyozları harmanlamanı öneririm. Ayrıca kritik isabet oranını ve kritik hasarını yükseltmen lazım. Bunu da pet eğitimcisi takarak ve orta kaleden denizcilik taktikleri kitapçığı kalesini ve mürettebat güvertesinden askerlik uzmanı açarak yapabilirsin. Yetenek ve kalelerin ne durumda?

6. karthagos

karthagos User

Ayrıca oyunda evet en çok hasarı balyoz veriyor olabilir fakat az ama seri hasar vermek de çok önemli. Acı verici toplar bu konuda çok iyiler. O yüzden şu an oyunun en güçlü topu acı verici diyebiliriz. Tabii eğer geminde full 4. seviye fener ve 4. seviye tahrip varsa kritik ile öyle bir vurursun ki dudağın uçuklar :)

Son düzenlenen: 16 May 2019
  7. Deeperr

Deeperr User

Vay teşekkürler arkadaşlar.Bunları şimdi öğrendim.Yetenekler ful alt raiddin en iyi 2. gemisi Latin Amerika da oynuyorum.Bütün latinleri mumluyorum.

8. parazitin

parazitin User

Acı verici top hem doldurma süresi hemde hasar olarak balyozdan önde lvl2 acı level 5 balyoza denk neredeyse