Elitler Kulübü Etkinliği Hk.

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve globalkorsanlar tarafından 6 Mart 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İnşallah tekrardan yağmacı cephanesi vs artık hangisi gelecekse para ile satılmaz hiç çekilmeyecek hale geldi cidden

2. yağmacı etkinliği bile zararken güllesi gelse ne gelmese ne uçurum sürekli var zaten

globalkorsanlar bunu beğendi.
  3. Kral bilmiyorum da çok sıkıldım harbiden etkinlikten etkinliğe giriyorum ama bakıyorum etkinlikte de herşeyi parayla satıyorlar utanmasalar oyuna girmek için bin lira ateşle dicekler gemi batınca 500 ateşle canlandırayım dicekler tüm durum bundan ibaret

4. Sekiro™

Sekiro™ User

gerçekten çok fena baydı bu oyun. ay oldu girmez oldum 2 3 güne bir girip kaptan yollayıp çıkıyorum. doğum günü etkinliğinde ruhla 500 derebeyi 6 verseler yine canlanmaz gibime geliyor

globalkorsanlar bunu beğendi.
  5. ZaGoR-SÖK

ZaGoR-SÖK User

Etkinlik eksik olmuş. Bende seviye 31 gemi tasarımı var ama 32ve 33 yok etkinlikte de yok. Bence geçmiş olan etkinlikte bulunmayan seviye tasarımları karaborsaya konabilirdi.

6. -LegenD-

-LegenD- User

Merhabalar,

Konunuzu fikir Havuzu ve Öneriler forumuna yazınız. Böylece bende raporlarıma ekler ve iletirim.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.