Elite Puan Kazanımı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve †DarkCarnivaL† tarafından 27 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba. Aşığıda elite puan nasıl daha hızlı ve daha çok kasılır bunları sıraladım bunlar dışında başka yol bilen varsa paylaşabilirmi?

-Amiral topu (nekadar çok topunuz varsa ve nekadar hızlı sıkarsanız okadar fazla kasarsınız)
    -Elite gülle kullanma (amiral topu için olan şey buradada geçerli)
    -Gemi figürü
    -Özel haritalar(her dalga sonu ep veriyor)
    -Eğitimci
    -Kaleler ve yetenekler
    -Mücevherler
    -Kış ışığı, mum, kardanadam.
    -Kraliyet nimeti

2. birde bazı etkinliklerde;
    sistem gemileri , etkinlik görevleri, ve etkinlik boss haritası , etkinlik sandıkları ve zıpkın ile kesilen öğelerden kazanabilirsin.

†DarkCarnivaL† bunu beğendi.
  3. beatdovne

beatdovne User

Bazı fazla vurma etkinliklerinde fazla vuran gülleye elit puanı artışıda oluyor ama şuanki buz yanığında yok.

4. Eyüp

Eyüp User

Merhaba

Yani kısaca şunu yapman gerekir dostum amiral topunu fulle daha sonra belli bir süre 5 level olarak kal derim hem acemi koruması olur hemde admiral sinclare keserek seri inci yapabilirsin ve ışık tılsımına girmeye bak oradan da güzel inci tp ve ep alırsın ek olarak şunu duydum kendimde bizzat denedim inciyi aruba kazanına atarak harita aç çıkan haritalarla sürekli harita vur hem inci karın olur hemde ep tp bol bol kasmış olursun ayrıca aruba kazanından çıkan mojo güvertesi elit gülleler ve haritadan veren darbeler vuruş yüzdeleri seni daha hızlı geliştirecektir.

İyi Oyunlar..İyi Eğlenceler Dilerim..Rєɗ≈VİKİ≈[√*κ]

5. Merhaba. Sistem gemisi dedikleriniz hangileri oluyor? Normal npcler tp veriyor sadece.

6. Eyüp

Eyüp User

Merhaba

Oyun içerisinde bulunan haritalarda olan npc ler e amiral topu ile vurursanız her vuruşunuza top miktarı kadar ep tp kazanırsınız.

İyi Oyunlar..İyi Eğlenceler Dilerim..Rєɗ≈VİKİ≈[√*κ]

7. bazı etkinlik sistem gemileri ödül olarak veriyor

8. atlas42

atlas42 User