Elit topları kaybolur patlar yok olurmu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve [ReD_NouN]w*F tarafından 3 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Çok merak ettim bir soru var. Benim gemimde elit toplarım vardı ve enson 2 hatta 3 yıl once güvertelerim patlamıştı.Bu sebebden dolayı oyuna ara verdım şimdi oyuna geri girdimde ise marangozum olsun ve bütün elit toplarım olsun yok olmuşlar, kime sorduysam oyuna yenilikler geldiğini ve ondan sebeb kayıp olabileceğini söylediler . Şuan durumu tam anlamıyla ifade edersem benim elit toplaarım yok olduğu ve bunun sebebi neden olduğunu sormak isterim eyer oyundan kaynaklanan bir hatadan kaynaklanıp yok olduysada yetkililerden yardım istiyorum çünkü gemim şuan 0 dan yapıyorum yapılacak gibi değil.Eskiden uzaktan atabiliyorken artık atamıyorum eskiden hizlı tamir olabiliyorken artık olamıyorum bana ne olur yardım edin şimdiden teşekkür ederim saygılarımla...

[ReD_NouN]w*F

Son düzenlenen: 3 Şubat 2015
  2. Supporta yaz daha cok yardimci olurlar

3. support Nasıl yazarım kardeşim oyunu bırakalı uzun vakit oldu hatırlamıyrum pek fazla

4. Halil66

Halil66 User

Oyunun ana sayfasına gir sayfanın en altında forum support yazar gir oraya oyun sorunu de açıklamanı yap

5. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

6 ay giriş yapmadığınız hesaplarınızı sistem sıfırlar ve hesabınız kalır size yep yeni bir id verir. tavsiyem yeniden başlayınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.