ELİT TOPLARA ALTIN CEPHANE BONUSU

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve baba5593 tarafından 6 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. baba5593

baba5593 User

Yönetici arkadaşlar bir sorun olacak elit toplara altın cephane bonusu olması daha iyi olmazmı elimdeki elit toplar nerdese takmıyorum bile gemime 30 luk alev vudu topları amiral topunun yanında yedek kaldı bide o taopalara para verdim

2. onu bunu bırakında elit bir topla cephane atıldığında her atış tek top başına hasar 75 değilmidir? 100 top olsa geminde 7500 eder,200 olsa 15000 eder,300 olsa top sayısı 22500 vurması lazım barutsuz, kalesiz ,yeteneksiz, petsiz, taşsız. acaba 22500 vurabilen kim var. bunu bana biri açıklasın..varmı bunun sebebi acıklamasını yapacak forum yöneticisi.

Son düzenlenen: 6 Haziran 2016
  3. ●ђр●

●ђр● Guest

Evet, var. İsabetinizin hep max. olması gerek ki 22500 vurasınız :) kalesiz yeteneksiz taşsız petsiz hadi topçunuz olsun 80 isabetle 300top 18bin civarı sıkar

4. iyi işte haksızlık var bu duruma bi el atmaları lazım.hayali olarak değilki bu, sayısal olan hiçbirşeyde hata olmaması lazım.bu bir oyun hatası değilse bilerek gözardı ediliyor demektir

5. baba5593

baba5593 User

varya benim sorum boşa gitmiş gibi bu arada hasardan basetmiyor 75 isabet diyor

6. ●ђр●

●ђр● Guest

Ne hatasından bahsediyorsunuz siz dediğim şeyi anlamadınız galiba :) Hata falan yok.

7. admiral topları oyuk cephane bonusu var diger toplarında elit cephane bonusu var.eger bir çeşit topla bu oyunu oynamak mümkün olsaydı oyun kurucuları ki ilk zaman öyle başlatmışlardı oyunu,fakat ileriki zamanlarda para kazanma hırsları arttığı için birçok çeşit top silah destekleme ürünleri oyuna sürdüler.senin dediğin iş olmaz yani o işi unut.

8. yumi

yumi User

ewet diğer arkadaşın sorusu gitmiş oldu. ancak cezalandırıcı arkadaşın sorusu yada problemide cevaplanmamaış oldu. yöneticilerden istediği %100 ve üzeri isabetle hiçbir hasar özelliği olmayan bir gemi ile kaçınma şansı olmayan bir gemiye 75 hasarlı gülle ile verilen hasarı test etmenizi istiyor. iddiası hesaplanan hasarı vermediği. yani 100 adet 50 lik 55 lik gibi elit gülle hasarı olmayan top ile npc ye 7500 ortalama hasar vermesi gerktiğini söylüyor. yanlışım varsa cezalandırıcı arkadaş düzeltsin.

9. ●ђр●

●ђр● Guest

Hatırlarsınız geçtiğimiz zamanlarda 100 isabet üstüne çıkınca en yüksek vuruşumuz mesela 10164 ise sürekli 10164 vuruyorduk. O sistemi değiştiler, şuan nasıl 100 isabetle npc ye sürekli vurmamız gereken en yükseği vuramıyorsak, hasar bufflarımız olmadan da 100 isabetle sürekli en yükseği vuramayız. Çok küçük bir miktar altını da görürüz.
    Hatırlayın oyunun ilk zamanları 80 isabet 105 elit top 6bin vuruyordu ;)

10. ●ђр●

●ђр● Guest

Bu arada arkadaşın konusu fikir havuzu bölümünde, destek toplayabilir, fikir belirtebilir konusu arada kaynamadı yani. Eğer istiyorsa bu mesajları silebilirim.

11. baba5593

baba5593 User

Ben fikir havuzuna soruması yanalım en azında amiraelden gelişen 30 luk topa konabilir %3 lük yada% 4 bir altın bonusu