ELİT SINIF GEMİLER ve bazı düşüncelerim.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve carbon™ tarafından 8 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

siz nasıl düşünüyorsunuz?

1. yazdıklarına katılıyorum

85,7%
  2. hayır katılmıyorum

14,3%
  1. carbon™

carbon™ User

Elit gemilerin tekrar elit puan ile alınmasını çoğunluk olarak istiyoruz, elit puanı yeterli olan kişilerde elit lw gemilerin hepsi var zaten, olmayanlar tek tek elit puan ile alsınlar.
    lig sisteminde 10 tane gemiyi aynı anda alınca ne anladım ben bu işden bi anlamı kalmadıki.
    bazı oyuncular 5 lw ama nedense 27. sınıf ile geziyorlar lig leri yüksek galiba.
    Llig sistemide zaten yanlış, 15 lw adam en altdaki ligde yarışıyor diğer 5 lw oyuncu nasıl 15lw oyuncu ile yarışsın?
    Özgürlük günü 4 tane özgürlük gemisi atılıyor haritalara, 20 lw oyuncu 2-1 e ışınlanıyor, aşağıdan başlıyor kesmeye
    2-1 dekini kesiyor sonra 7 lerdekini kesiyor, yetişirse 13-2 dekinide kesiyor
    ben özgürlüğe gidip sıkana kadar ,ya özgürlük batıyor yada en fazla 2 kere sıkabiliyorum
    bu etkinliklerdede böyle, çok az etkinlik lw e göre

Işınlanmanın süresinide azaltmıslar 3 dk bir millet bir yere ışınlanıyor,eskiden gemi sürmek bile güzeldi.

bir sey daha var, oyunda hızli gülle satın al menüsünde gülle satın al diyorum her sefer ilk defasında ''girdiklerin geçersiz '' diyor ,cok sinir bozucu basit bir oyun hatası seafight dediklerimizi önemsemiyor olsa gerek, bu hata yıllardır var sanırım.

inci ile amiral topu alacağız pazar yerine amiral topu cıkarmıyorlar, nerden alalım amiral topunu madem cıkarmıyorsunuz
    karaborsaya amiral topunuda ekleyin ruhlarla alırız, eskiden amiral topuda karaborsada oluyordu

Bu yazdıklarımı seafight ölçüp tartsın biz böyle,adaletli,zevkli,düzgün bir oyun istiyoruz

2. carbon™

carbon™ User

bu yanlışların düzeltilmesini talep ediyoruz

3. ربيع

ربيع User

yapmıyorlar işte naparsın sürekli söylüyoruz

carbon™ bunu beğendi.
  4. bencede elit sınıf işi olmayınca oyunda merak edilecek birşey kalmıyor her etkinlikte tasarım veriyorlar , zamanında 4 level elit olunca havalı oluyorduk şimdi haya babam haya :S oyunda bu rakip paralarıyla top satmayı bırakmalılar etkiliklerde herkes 27 30 ve amirali ruhla almalı yavas yavas gelişim göstermeli herkes . Oyunda ne kadar zevk veren şey varsa yediler bitirdiler a

carbon™ bunu beğendi.
  5. carbon™

carbon™ User

kardeşler bu konuyu güncel tutalım
    eğer sizinde bidiğiniz oyun içi hata varsa burdan yazın, düzeltilmesini talep edelim
    ayrıca oyun içi haksızlık, adaletsizlikleri ve yanlış olduğunu düşündüğünüz konuları burdan yazın

6. ربيع

ربيع User

oyundaki haksızlıkları çok yazdık da bi fayda görmedik sadece hatalı yazınca düzeltilme oluyor ama fikir yazarsak sunu soliyim takan olmuyo :)

7. carbon™

carbon™ User

benim yazdıklarım da aslında yeni bir fikir yok hepsi olması gereken şeyler,doğru değilmi?

8. BüRKüT*

BüRKüT* User

1-gemilerin bi önemi kalmadı.o zaman geride kaldı.dediğiniz gibi bişey olması için yeni seviye elitler çıkmalı ki millet onu yapsın puanla.bununda pek yapılacağını zannetmiyorum.çünkü seafight tasarımları artık eventlarda ruhlarla,bokorla ve parayla satıyor.elit puanla gemi açma geride kaldı.zaten 27 nin bi önemide kalmadı.oyuna başlayan olursa hoşuna gider enazından:D
    2-Lig sistemindeki dediğine katılmıyorum.Misal fenerbahçe futbol ligimizdeki güçlü takımlardan biri.deseki ben lig düşeceğim ptt de oynayacağım.ptt dekiler şöylemi dicek.yok sen güçlüsün bize.bu olmaz tabiki.Lakin şu olabilir aynı futboldaki gibi belli sıranın aşağısındakiler alt lige istem dışı düşürülürken belli sıranın üstündekilerde istem dışı üst lige çıkarılabilir.böylece rekabet daha çetinleştirilebilir.
    3-dediğin olay dünyanın kurali gibi bişey.güçlü olduğun kadar paya sahipsin.oyundan beklentine göre harcama yapmak zorundasın.sonrasınıda yavaş yavaş kasabilirsiniz.bazı eventlerde ışınlanma veriliyor.misalen geçenki titan eventinde verildi.böyle eventlerde kutu toplarsanız sizde ışınlanabilirsiniz.çaylak korumanız varken kafanızda rahat;)
    4-hızlı gülle alma sorunu uzun zamandır var söyledik fakat pek takan yok bu konuda.en iyisi direk anasayfadan almak.Misalen şuan favoriler kısmıda sorunlu.favorileri açıyosun oyun kapanıp açıldığında açılır menü aşağı doğr inmiyor tekrar açmalısın favorileri.
    5-amiraller en alt ligte var diye biliyorum.arada pazarada sürlüyor.şimdi insanlar elit puan sıralamasında kullandığı için kıymete bindi:)
    Sanırsam kutularsanda çıkıyordu.Bazı eventlardaki zıpkınlıklarda veriyor olmalı.Lakinparayla alma altarnetifide var..paketli 20 TL ye 50 amiral 100k buz yanığı.

9. carbon™

carbon™ User

1- gemilerin cok önemi var sana göre önemsiz olabilir.gemi tasarımının zamanı yoktur 8 yıl önceki özel tasarımları takanlar var çünkü klasik ve eski, zevk meselesi sen sevmek zorunda değilsin. bir sürü 5 lw gemi var onlar icin önemli, zevkli ve anlam ifade ediyor
    onu gectim gereksiz olsa 20 lw adam 21. sınıf,27.Sınıf takmaz. Diyorsunki yeni elit lw cıkması lazım ,cıksa nolcak çoğunluk hepsini cıkar cıkmaz alıcak çünkü milletdeki elit puanın haddi hesabı yok , oyuna baslar baslamaz, kimse 27 alamıyor zaten, yanlışın var bilmeden yazmışsın.
    Bu elit sınıf gemiler ler seafight ın ana damarı, ekstra bi özelllikleri yok zaten 27 de 11 top hasarı vardı göze çarpan, sırf görünüş, yeni tasarımlarada sırf özellikleri icin para veriyorlar.

2- futbol ligi ile seafight ligi pek alaka değil, ince püf noktalar var simdi bunu sana anlatmaya uğraşmayaçağım
    bu konuda da haksızsın. anladığın gibi yaşa.

3-yazdıklarımı yeterince anlayarak okuduğunu sanmıyorum
    ben ışınlandığım halde hic sıkamadığımı biliyorum gerçi sıksamda bir sey farketmiyor en fazla 3 kere sıkabilirim herhalde
    işin özü hic bir 5 lw gemi 2-1 deki misal, özgürlüğü kesemiyor 20 lw gelip, kesip gidiyor.
    yapılması gereken; yanılmıyorsam 4 tane özgürlük atılıyor,her lw aralığına 1 tane atsınlar kardeşim 3-2 de cıkan gemiye 12lw adam gelip sıkamasın, herkez kendi lw aralığında kessin, anladın?
    biz 5 lw ler tasarımı zaten anca keseriz bu da ayrı zevkli bir şey kendi dengimizlede tasarımın yanında şavaşır, eğlenir gerekeni yaparız.

4- ben kullanıyorum hızlı satın al menüsünü eminim kullanan bir sürü kişi vardır, 50 bin gülle alacağım misal hızlı satın aldan hemen alırsın,
    senin dediğine kalırsak paramızla rezil oluruz. ana sayfaya gitcen ki zaten su an ana sayfada da hata var silahlara tıklayıp
    1 dk beklediğimi biliyorum silahlar bölmesine girmek için. alacağım zaten 50 bin ana sayfaya ne gerek var .
    Düşünki oyun ekranını terkedemezsin oyuna sürekli bakman gereken bir an var ve gülle almak durumundasın ana sayfayamı gidersin hızlı satın almı yaparsın? Onuda geçtim tm ana sayfadan gülle alırız
    sen o kadar para veriyorsun bu oyuna seafight oyuncusunu düşünüp bu hataları düzeltiyormu ?
    nasıl bir hatayı düzeltir? kendi zararına olanı düzeltir.
    seafight ın anlayışı sürekli yeni bir şeyler çıkartıp oyuncuları alma zorunluluğunda bırakıp para kazanmak
    paranın karşılığını alabiliyormusun?
    ben alabilsem emin ol gereken parayı veririm.

5-alt lw ler senin gibi günde 300 sandık acamıyor ki amiral topu cıksın.
    500 bin inciye amiral topu cıksın diye sandık alacağıma, pazarda amiral topu olsa inciyle top alırım.
    diyelim 1000 sandık actım 10 tane amiral topu belki cıkar oda belki.
    bi önceki etkinlikte amiral karaborsada yoktu simdide yok.
    zıpınla kesilerlerden bana bi 27,5 luk cıktı oda 1 kere onuda zaten zar zor kesiyor alt lw ler.
    zıplınla kesilenden katiyen top kasmazsın zaten neyin kafası kac amiral topu cıkarcan?
    bu oyunu herkez parasıyla oynamıyor?

onuda geçtim oyun verdiğin paraya değse neyse paranın karşılığını alamiyorsun
    oyunda hatalar var

yeterlimi bunlar, sen sadece kendini düşünerek bakmışşın olaya
    destek olcağına bilmişlik taslıyorsun onları zaten biliyorum ben

10. carbon™

carbon™ User

aslında kardeş yeni fikir talep edene kadar, hataları yazacaksın baska bir şey yazmayacaksın, milletdede biraz şuç var

11. BüRKüT*

BüRKüT* User

nekadar oyunculuğun var bilmiyorum ama ben 8 senelik bi oyuncuyum.ayrıca 21. sınıf kullanan biriyim.oyuna lig sistemi geldikten sonra ligle göre gemileri alabilme açıldı.böylece bu tasarımlara sahip olmayan herkes lig atlayarak bu gemileri paket halinde aldı.yani şuan oyunu oynayan herkeste 27 e kadar elit var.sonrasındada olmuş olmamış bunun bence bi önemi yok.bi tasarım 100 kişide açık olduktan sonra isterse 1000 kişide olsun anlamı yok.
    dediğin ince ve püf noktası neymiş sırasına göre aldığın para artıyor.buf kısmı var oda sadece kendi serverinde değil tüm serverlerde o sırada olamalısın.bunun dışında lig atladıkca can falan geliyor fazladan.karaborsada bazı içerikler değişiyor.
    ışınlanıp sıkamıyorsan bu senin sorunun.istersen en güçlü gemiye sahip ol ışınlanıp gemiyi bulamaz ve sıkamazsan bu senin sorunun arayıp bulacaksın.ozaman bende 15 lwlim 20-25 lwl de gelip benim özgürlük gemime sıkmasın?mantıklımı bu?
    hızlı satınalı bende kullanıyorum sana burda karşı bi durş sergilemedim.bu sorunu ilk dile getiren kişiyimdir hatta.lakin düzeltme yapılmadı.bu bir fikir değil teknik sorundur ayrıca.
    paramın karşılığını tam alamasamda nispeten alıyorum.Oyunda savaşıp batıp batırılıyorum.
    amiral topu elit puanda fark oluşturduğundan dolayı alımını muhtemel daha zor yaptılar.bunu kapatabileceiğin altarntifleri saydım ben.en alt ligte lig parasına karşlık bu toplar satılıyor.ordan alma şansın var şuan için.oyun senin fikrini görüp uygulamaya koyana kadar 2 yıl geçer ozamana kadar beklersin sadece bu yöntem üzerinde durursan.
    kolay gelsin.

12. carbon™

carbon™ User

seninde dediğin gibi hepsi senin kişisel zevkin, sen önemsemiyor olabilirsin
    sen mantıksızsın fikirlerinde mantıksız, karşlaştırmalara kendine göre yapmışsın hic bir enpati yok. ben ne yazmısşım sen lafı neresinden anlamışsın , olaylaylarıda çarpıtyorsun güya sen haklı cıkacaksın
    halbuki o kadar ayrıntılı anlatmıştım demekki hala anlayamamışsın.
    buraya sayfalar dolucası yazabilirim ama ama yazmıyorum uzatmanın bir manası yok
    uğraşdığıma değmez

13. carbon™

carbon™ User

valla cok güldüm tasarımların önemi kalmadı diyor sonra 21 takıyorum diyor
    daha neler neler
    seafight liginde futbolmu oynasak napsak :)

14. Sakın olun gençler, herkesin fikir ve düşüncesine saygı duyalim lutfen.

15. BüRKüT*

BüRKüT* User

Büyük ihtimal çocuksun.Daha yaşın 16 var yok.Bak üstad bir tasarımın önemi 2 şeye bağlıdır.
    1 görünüş ve nadirlik.Yani tasarımın çok hoştur ve diğerlerine göre az sayıda vardır hatta çok azdır.Misal mavi gözlü insanlar gibi.Nispeten siyaha ve kahverengiye göre azdır daha çok kendini belli eder.burdada çok güzel nadir bi tasarım olur onu kullanırsın bu insanların ilgisini çeker.27. tasarıma kadar olan tasarımların böyle bi özelliği yok.yani aktif oynayan herkeste bu gemiler artık var.Nadirliği kalmadı yani.
    2 geminin kendine has özellikleri olur.Taşlar yokken bu gemilerin bu yönleriyle önemliydi.buda ortadan kaltığına göre şuan 27 e kadar olan gemiler bi önem ifade etmiyor.Artık olay yeni nadir parçalara sahip olmakta.ben 21. tasarımı kullanıyorum.yani belli bi eki bunu kullanmak istedik.bunun sebebi bana göre hoş gözükmesi.eee bütün serverda var bu tasarım benden başka kullanan birsürü insan var.sen diyosunki bu gemiler önemli bundan sonra oyuna başlayanlar alamasın.bende diyorumki zaten herkeste var.haritada senden benden ayrı bu tasarımlarla dolaşan 100 kişi var.bundan sonra 102 kişi olsa ne değişecek.nadirlik kalmamış.artık dahada anlamıyosan sen kafana göre devam et bigün sea senin dediklerinede bakar belki.bak ama tarihi eser olursa belki yaparlar böyle bişey:D

16. carbon™

carbon™ User

sebin bi dediğin bi dediğini tutmuyor zaten, boş yapıyorsun
    tm senin dediğin gibi olsun uğraşamıycam seninli
    tasarımın bi önemi yoksa almanında bi önemi yok yani hepsini bir alacağına
    tek tek alit puanla aç kıymete binsin tasarım al sana düşünce.
    diyorsunki tasarımı alt lw ler alsında sevinsin, lan seafight ne zaman oyuncunun sevinmesini düşündü?
    bebe olan sensin.
    senin gittiğin yolardan biz cok geldik artık o yollardan gidenlere yok gösteriyoruz

17. BüRKüT*

BüRKüT* User

Biz seninle başka dilimi konuşuyoruz anlamadım ben?
    Bak güzel kardeşim sana diyorumki elit 27 kadar olan tasarımlar şuan herkeste var mı?Var değil mi?lig atlalayıp tüm tasarım paketlerinini aldılarmı aldılar.Şimdi sen neyin peşindesin ben anlamakta zorluk çekiyorum.Bak desenki 27 den sonra yeni tasarımlar çıkarsınlar bunları herkes elit puanla almaya devam etsin anlarım.bu dediğin tasarımlar herkeste var.ne anlamı var diyosun direk alırsak.bende zaten diyorumki bi anlamı yok.bi anlamı kalmadı.çünkü herkeste var.seafight nin bunu yapma sebebi şu.artık tasarımları bokorlardan veriyor sana parayla her ay bokor attırıyor,satın alma yerinden satıyor sevdiğin tasarımı sana satın aldırıyor,eventlarda gemi tasarımları çıkarıyor ruh ile veriyor ruhu az olanlara ruh satıyor.sen diyosunki hala 27 tasarımını bundan sonra gelenler elit puanla alsın.millet zaten oyuna başlamıyor.27 ye kadar olan tasarımlar zaten açık herkese onlarada açık kalsın.sende büyük ihtimal aldın beleşe.yeni başlayanlara garazin nedir anlamadım?27 lik toplarda altına düştü oyunda değersizleşen pek önemi kalmayan herkeş böyle oluyor bunu anla.gidip desenki tasarım çıkarmak zevkli idi yeni tasarımlar çıkarın bizde elit puanla kasıp alalım.bunu desen seni desteklerim ama bu dediğinin bi anlamı yok.

18. carbon™

carbon™ User

laftan anlamaz, oyuna yeni baslayan bir süre kişi veya oyuna ara veripte tekrar bugünlerde başlayan kişiler var. 27 sınıf olmayan da çok kişi var
    sende 27 varsa sanane neyin pesindesin sen
    biz olmayanlar olrak tek tek elit puanla almak istiyoruz
    saygısız seniii
    bende en son 10. sınıf var
    safmıısn sen ben birtek 27 mi dedim
    millet bu oyuna elit sınıflar için başlamıyor zaten
    garezli ve bencill olan sensin, o kadar konu yazdım burda destek vereceğine
    laga luga yapıyorsun.
    27 ye takmışsın sen belli
    benim orda dediğim elit puanla alınsaydı daha iyi olurdu, lig sistemi olmamıs bir çok yönden kötü
    senin bunlara kafan basmıyor bellii

yukardaki anket nasıl olması gerektiğini gösteriyor
    belliki sen hayır oyu vermişsin canın sağolsun nediyelim

19. ●ђр●

●ђр● Guest

Arkadaşlar tartışmayı daha fazla uzatmayın birbirinize laf söylüyorsunuz artık, devam ederseniz forumdan yasaklanacaksınız bilginize..

Konuya da bir yorum yazmamı isterseniz, ister kabul edin ister etmeyin, malesef bu durum beni de üzer ki elit sınıflar artık malesef eski gösteriş ve öneminden uzak. Sevdalısı olan, görünüşünü beğenen tabiki kullanmaya devam eder kendi bileceği iş. Lig sistemi büyük bir güncellemeydi oyunda ve yönetici kişiler elit sınıflari bu şekilde aldırmaya yönlendirdi ve kolay kolay gormedim ki yapılan bir güncellemeden geriye dönülsün de tekrar eski sistem devam etsin.

carbon™ bunu beğendi.
  20. carbon™

carbon™ User

sayın mederator
    lig sistemi kalsın ancak lig sisteminde yapılan haksızlıklar giderilsin ve bu çok basit bir seydirki elit puanla tek tek gemi acmak istiyoruz, programcılar bunu yapabilir
    adam zamanında elit sınıf acmak icin o kadar çaba göstermiş bakıyorki,
    elit puanı çok az ama lig seviyesi yüksek diye 27. sınıf takan oyuncu görüyor, bu tasarımı almak için çok uğraşan oyuncunun zoruna gider, adaletmidir bu? bunu önemsiz hala getiren seafight diye düşünüyorum
    bende 10. sınıf elit gemi var açık açık da söylüyorum kimseyede garezim yoktur

ama ben sadece bu konu üzerinde durmadım
    diğer konuların da gerekli yetkililere iletilmesini talep ediyoruz.

ışnlanma geldiğinden beri oyunun tadı kalmadı
    adam her yere ışınlanıp duruyor
    seafight lw e göre düzenleme yapıyor ancak bu nasıl bir adalet, 5lw nasıl kasılsın 5lw e atılan tasarımıda yüksek lw ler kesiyor
    çünkü ışınlanma diye bir şey var adam 3 dk da bir, her yere ışınlanıyor

Özgürlük günü 4 tane özgürlük gemisi atılıyor haritalara, 20 lw oyuncu 2-1 e ışınlanıyor, aşağıdan başlıyor kesmeye
    2-1 dekini kesiyor sonra 7 lerdekini kesiyor, yetişirse 13-2 dekinide kesiyor
    ben özgürlüğe gidip sıkana kadar ,ya özgürlük batıyor yada en fazla 2 kere sıkabiliyorum.
    bu etkinliklerdede böyle, çok az etkinlik lw e göre

şöyle bir önerim var;
    madem seafight lw lere göre düzenleme yapıyor
    diğer lw lere geçtim bari 5 lw e atılan tasarımı 20 lw kesemesin
    5 lw in tasarımının canını biraz azaltsınlar,5 lw dahilindeki oyuncular sıkabilsin
    yoksa biz tasarımı bulamadan tasarım bitiyor.
    Adam 2-2 deki tasarımı kesip geri yukarı haritalara ışınlanıyor,
    yada ışınlamayı kaldırsınlar böylelikle herkez yakın olduğu haritaya gidip tasarım kesmek zorunda kalır.

25 lik topu 100 bin altın yapmıslar
    27,5 luğu 5000 inci
    amiral topunuda 7500 den satabilirler

sayın mederator
    bunları gerekli yerlere iletirseniz çok seviniriz