Elit seviyelere göre gemi özellikleri

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve georgeanson tarafından 26 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. s.a
    bu 3 ya da 4. konum heralde arka arkaya açtığım :D kusura bakmayın bunun için fakat kafama takıldı sorayım dedim. artık elit seviye sistemi değişti en ezik gemi bile 27. sınıfla gezebiliyo öyle kendi kafasına göre. önceden 1-22 arası bilmem ne 22-25 arası bilmem ne 25-27 arası bilmem ne özelliğine sahip diye değişiyodu gemi özellikleri? şu an bunun standartı nedir acaba?

2. SOEC

SOEC User

Merhaba,

Eski sisteme göre elit seviyeyi hak etmek için belirli bir Elit Puanı (EP) isteniyordu. Şimdi lig sistemi getirildi ve kaldırıldı. Üç adet lig var, En alt ligde bulunan oyuncular 1-10 arası elit gemi sınıfı alabiliyor. Bir üst ligde ise 11-21 arası alınabiliyor. En son ligde ise 21-27 arası alınabiliyor. Elit seviye özellikleri ise taşlara dönüştürüldü. Örneğin 21. Sınıf elit gemi sınıfı %5 fazladan hasar veriyorsa 21. Sınıf geminin %5 fazladan hasar taşı vardır demektir. Bu taşlar güvenli limandan çıkartılıp başka tasarımlara aktarılabilir.

3. ondan bahaetmiyorum. diyelim ki dalendris tasarımı. şu seviyeye kadar %11 şu seviyeden şu seviyeye kadar %12 falan olayı vardı ya ondan bahsediyorum

4. SOEC

SOEC User

Merhaba,

dediğinizi anlayamadım neyin yüzdelerini verdiniz? Eğer "x tasarımı oyunculara karşı y fazladan hasar verir" olayından bahsediyorsanız dediğim gibi o eskiden kaldı, şimdi bu sistem taşlara dönüştürüldü. Bu hesaplamalar artık taşlar üzerinden yapılıyor. Eskiden soyut bir ibareydi şimdi somutlaştırdılar.

5. dalendrisi örnek olarak gösterdik diye onunkini yapıştırıyorum buraya. umarım bu kez anlatabilirim anlatmaya çalıştığım şeyi. anlam karmaşası için özür dilerim.
    Elit seviyesi 0-22: Bonus Hasar: %11,Bonus Zıpkın hasarı:%10,Bonus Can: 65.000, Bonus Vudu Puanı: 15.000. Elit seviyesi 23-24: Bonus Hasar: %12,Bonus Zıpkın hasarı:%10, Bonus Can: 71.000, Bonus Vudu Puanı: 17.500. Elit seviyesi 25-26: Bonus Hasar: %13,Bonus Zıpkın hasarı:%10, Bonus Can: 77.000, Bonus Vudu Puanı: 20.000. Elit seviyesi 27: Bonus Hasar: %14,Bonus Zıpkın hasarı:%10, Bonus Can: 83.000, Bonus Vudu Puanı: 22.500.

6. SOEC

SOEC User

Şimdi ilk olarak şunu anlayalım; Bu bonuslar değiştirildi. Zıpkın hasarı, Bonus hasar, Can, Vudu puanı artık taşlara dönüştürüldü. Somut bir madde haline getirildi. Eskisi gibi değil. Ve bu taşlar geliştirilebiliyor. Bunun devamında tasarımlar sizin sahip olduğunuz elit sınıfınıza göre ek özellik vermez. Bunu ilk defa gördüm. Dalendris tasarımının bonus özellikleri üzerindeki taşlardan geliyor. Oyun ekranından elit sınıflarınıza bakarsanız orada da bu taşları görebilirsiniz. Sizin bahsettiğiniz bonuslar artık taş. Açıkçası ben bunu anlayabildim, yine de anlayamamışsam yapabilecek bir şey yok :)