Elit Puanlarım Sistem Tarafından Silindi Gerekçesi Nedir?

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve Kimyon tarafından 2 Haziran 2025 16:16 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Claduio

Claduio Board Administrator Team Seafight

Kimsenin kulağının üzerine yattığı falan yok. Eleştiri yaparken lütfen daha vicdanlı olunuz. Bir cevap gelirse ivedi şekilde size ileteceğim.

kadirtymr12 ve *_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  2. Claduio

Selam,

Hayır bütün sunucudan silindi. Bizlere özel değil.

Saygılarımla.

3. 600 m canı olan sistemi kabakla keserken ortalama 400 k vurursanız full 6 dere beyi ile kesmeniz 35 dk sürer alacağınız ep kış ışığı 5 eğitimciler vs ile 20 m yakın benden giden ep miktarı 35-40 sistem elit puanı benim nerdeyse 20 saatlik elit puanım çöp oldu tüm haftasonu kastığımı bi yamayla sildiniz siz bana vicdanlı davrandınız mı

4. Claduio

Kim sildi ? ben mi ya da TÜRK takımı mı? Bende bu oyunu oynuyorum benim de silindi. Umarım kısa süre içerisinde çözüme kavuşur.

Saygılarımla.

5. Kimyon

Kimyon User

Bu oyun artık eğlenceden çok sabır testi haline geldi yıllardır emek veren oyuncuların sorunlarıyla ilgilenmeyen, eleştirileri görmezden gelen, tamamen keyfi ve tek taraflı kararlarla hareket eden, oyuncusunu hiçe sayan zorba, dayatmacı ve umursamaz bir yönetim anlayışı var ne şeffaflık, ne sorumluluk, ne iletişim, ne de saygı; sadece baskı, sessizlik ve “biz ne dersek o” mantığıyla yürüyen despot bir sistem haline geldi.

6. sonuç ne oldu konu gectimi unutuldumu elit puanlar nerde

7. panzer.54

panzer.54 User

silinmeye devam...toplam ep den deyilde aylık ep den siliniyo.. bu işte bi gariplik var

8. Claduio

Merhabalar,

Bize bildirilen bir sonuç yok.

Saygılarımla.

9. size bildirilmesi gerekmezmi 3 gün oldu az bi ep silinmedi herkesten gitti ama ses cıkarmadıkları için öylece çöpe mı gidecek emekler

10. Claduio

Bilemiyorum eğer bildirilirse zaten forum üzerinden size bildiririz.

Saygılarımla.

11. Kimyon

Kimyon User

Oyuncuyu zerre umursamayan ve adam yerine koymayan, oyuncunun emeği ve parasıyla ayakta duran aynı zaman oyuncuyu aşağılamaktan geri kalmayan oyun yönetimine sesleniyorum. Verdiğimiz emekler ve ödediğimiz paralardan hayır görmeyin. Türk adminlerinde azıcık vicdanı varsa bu haksızlığı kabul etmez ve derhal forumdaki görevlerini bırakır. Bizi bu derece aşağılamalarına izin vermeyin arkadaşlar sizlerde oyuncusunuz yapılan hiç bir akla ve vicdana sığmaz.

Elit puanlarımız sistem tarafından silinmiş ama siz hala çıkıp bilemiyoruz, bildirilirse forumdan paylaşırız diyorsunuz. 3 gündür Türkiye adminlerine bilgi verilmiyor, hala ortada net bir açıklama yok. Bu nasıl bir yönetim anlayışı? Oyuncuların emekleri sistem tarafından tek kalemde siliniyor ama ne yöneticinin haberi var ne de oyuncuya bir bilgilendirme yapılıyor. Böyle bir başıboşluk olabilir mi?
    Madem siz de bir şey bilmiyorsunuz, bu işlem hangi akılla yapıldı? Sistem kendi kendine mi puan siliyor? Hangi ihtimal olursa olsun, her biri skandal.
    Biz burada saatlerimizi, paramızı veriyoruz; siz ise üç gündür bir cevap bile veremiyorsunuz. Bu durum sadece sorumsuzluk değil, aynı zamanda oyuncuya açık bir saygısızlıktır. Kimse bu durumu sineye çekmek zorunda değil. Gereği yapılmıyorsa da açıkça söyleyin, biz de neyin ne olduğunu bilelim!

12. Astex

Astex User

Yine elit puan silinmiş, bu ne rezillik ya. Bizim oyunu oynayıp eğlenmemiz gerekirken oyun bizle oynayıp eğleniyor.

13. Claduio

Merhabalar,

Forumdaki görevi mi neden bırakıyorum? Ben mi sildim elit puanları? Bir tek sizin mi silindi ? Bütün sunucudan silindi. Benden de silindi. Ne yani İtalyan, Fransız, İngiliz adminler oyunculara neden silindiği hakkında bilgi vermiş sadece biz vermemişiz gibi davranmanız mantık dışı. Biz sorduk, hatta bütün ülke adminleri sordu. Ne yapalım daha ? Şirkete mı gideyim ? Lütfen eleştiri yaparken biraz daha vicdanlı olun. Ben ister miyim sizin emek, emek yaptığınız elit puanlar silinsin ? Ben tabiki sizin arkanızda duracağım. Siz benim ülkemin oyuncusu benim kardeşimsiniz. Ortada bir haksızlık var mı? Evet var. Bunun giderilmesi için emin ol herşey yapıyorum. Ama benim de gücüm biryere kadar.

Saygılarımla.

kadirtymr12 bunu beğendi.
  14. Hala bir bilgilendirme yok neden yok biz oyuncular kale alınmıyor muyuz sadece banknot olarak mı görüyor genel merkeziniz bizleri bu gidişle oyuncu bulamayacaklar ama ne kadar umurlarında o da tartışılır :)

15. Claduio

Bende sizin gibi bekliyorum. Sabah bir mail daha atacağım.

Saygılarımla.

kadirtymr12 bunu beğendi.