elit puanı nedir

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ksr1907 tarafından 13 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ksr1907

ksr1907 User

yaklaşık 2 mil elit puanım oldu ben bu puanın elit gemi yükseltmekte kullanıldıgını duymustum eger öyleyse nerden yükseltebilirim ve baska ne gibi işe yarar yardımcı olursanız sevınırım

2. -Croatia-

-Croatia- User

elit puan artık lig sistemine göre işlemektedir.Deniz anası , Deniz atı ve Baraküda ligi mevcuttur. 0 ile 4.999.999 arası elit puanı olanlar deniz anası ligindedir ve karaborsadan 10 altına 1-10 sınıfa kadar elit gemileri satın alabilirler. 5.000.000 ile 99.999.999 arası elit puanı olanlar deniz atı ligindedir ve karaborsadan 10 altına 11-20 sınıfa kadar elit gemileri alabilirler elit puanı 100.000.000 ve üstü olanlar baraküda ligindedir ve karaborsadan 10 altına 21-27 sınıf elit gemileri alabilirler. ayrıca lig sisteminde zaman bitmeden belirli sıralamaya kadar elit puan kasanlarda rakiplerin paraları ve geliştirme kazanabilirler.Rakiplerin paraları karaborsada bazı itemleri almanızda yarar. Lig her ayın 15 inde sıfırlanmaktadır yani 2 gün sonra ve bütün serverler sıralamasında belirtilmiş sıralamaya girmiş oyuncular ödüllerini alırlar. ligteki sıralamanızı görmek ve ödüllere bakmak isterseniz oyun haritasında sol üstte dümen logosuna gelerek lig kısmına girerek sıralama ve ödül listelerine ulaşabilirsiniz ayrıca pazar yerinden karaborsaya girerek rakiplerin paraları ile neler alabileceğinize göz atabilirsiniz.

R€GLΛN.İÐØ bunu beğendi.
  3. ksr1907

ksr1907 User

çok teşekkür ederim gayet acıklayıcı olmus diline sağlık tek bi soru işareti kaldı kafamda bu konuda eger 5 mil olmadan lig sıfırlanırsa elit puan da mı sıfırlanır

4. -Croatia-

-Croatia- User

hayır , örneğin 2 milyon elit puanınız varmış bu sizin geminizin genel elit puanıdır , lig sıfırlanmadan 1 milyon daha kastınız diyelim lig sıralamasında sadece kastığınız olan 1 milyon görünecektir ve lig bittiğinde o puan sıfırlanır , sıralamanızda yeterse ödül alırsınız , geminin normal elit puanına baktığınızda ise 3 milyon sabit elit puanınız olmuştur yani lig içerisinde gördüğünüz puan genel puanınıza kattığınız elit puanlardır.

5. ksr1907

ksr1907 User

teşekkürler hocam :)

6. -Croatia-

-Croatia- User

rica ederim kolay gelsin kardeşim :)

7. Kuantum

Kuantum Guest

Selam,

Cevaplar için teşekkürler. Konu kilitlenmiştir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.