elit puan

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve şeftali545 tarafından 23 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. kalelerdeki elit puan kazancinda artis yazan saldiri cani tam olarak neyi arttiriyor?
    ayrica yetenklerde bulunan salvo basina elit puan artisi yazan yetenegide aciklayablirseniz

2. mamı_55

mamı_55 User

Saldırı Çanı kalesi 7.seviye olunca %30 artış sağlıyormuş yani misal özel harita vurdun 10k elit puan yerine 13k geliyo. Atışlarda da öyle.
    Yetenek olarak sadece salvoyu etkiliyor yani yaptığın atış başına %30 fazla kazanıyorsun.

3. yani amirallerden gelen ep yi arttiran bir sey yok
    peki tas kale yetenek epgunu hepsi oldugunda etki ediyor mu hepsi harita odulune yoksa bir max degeri var mi bu artisin

4. Kuantum

Kuantum Guest

''Elit puanı kazancını %xx arttırır'' şeklinde olan bütün elit puan destekleri harita ödüllerini ve etkinlik npcleri vb gibi elit puan veren npc lerin ödüllerini etkiler. Yeteneklerde bulunan ise sadece her atışınızda gelen elit puanı etkilemektedir.

5. Kuantum

Kuantum Guest

Bunlar elit puan günü desteği, kalelerdeki saldırı çanı, elit puan taşı , gemi figürü , kraliyet nimeti dir. Kış ışığı da elit puan desteği vermektedir ancak özel haritada işe yaramamaktadır.