ELİT PUAN

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -_mezarcı_- tarafından 14 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. hp admin dediğiniz gibi tüm sorularım bi arada olacak

1= ligin bitmesine 1 gün 10 h gbi bişi kalmış ben 4714645 elit puana sahibim ligdede 1.500.000
    gibi puanım var lig bitince bütün elit puanımız silnir mi yoksa o elit puanla devamı ederiz

2= üst lige çıkınca hangi taasarımları alabilecez

ve sadece üst ligin gemilerine sahip olmak istiyorum üst lige çıkmak deil amaçım

2. ●ђр●

●ђр● Guest

1> 1 gün 0 saat yarın saat 1 de bitecek.
    4.7m olan sizin genel ep nizdir o silinmez, bu ay kastığınız 1,5m ep sıfırlanır önümüzdeki ay sıralaması için yeniden kasmaya başlarsınız.
    ayrıca lig çıkabiliyorsanız eğer, bunu sistem otomatik yapmaz siz güvenli limana gidip uygun lig sistemiyle ilgilenen adamı bulup çıkabilirsiniz eğer istiyorsanız.

2> bu tip sorularınız için artık cevap vermeyeceğim çünkü bunların hepsi GENEL SSS bölümünde LİG SİSTEMİ konusunda yazıyor. Şurayı bir okusanız diyorum artık!?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.