elit puan

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve H_U_N_T_E_R[F=T] tarafından 13 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. en kolay elit puan nasıl kasabilirim ? amişral topumda var fakat yönlendirici arkadaş lzım

2. Amiral toplarını donan pazar yerinden surekli sifa gullesi al 500bin altına bile geliyor ada savaslarında veyaa normal savasta etrafı sifala cok guzel elit pıan alırsın ve savastan kacmıs olursun altının gider. İnciyle gulle almak zorunda kalmazsın zamanında az yapmadım :D :D

3. Pırıltı toplayıp Mojo kasabilirsin topladığın mojolarla harita açıp vurabilirsin veya elit puan günü çıkarıp amiral toplarıyla da hızlı kasabilirsin.

4. Amiralleri tak ondan sonra da zincirli gülle al git npclere sık gitsin baya kasarsın öyle hem para hem elit puan yaparsın

5. nightwish hocam savaş olmuyor ya olsa da ben oyunda değilim veya farkında değilim sürekli beni batırıyorlar zaten şifalamaya zaman kalmaz anca etkinlikte denerim şifalamayı tşk eerim taktik için diğer arkadaşlar sizede tşkr ederim yorumlarınız için