Elit Puan Kazanımı Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ·٠•☆FÎĜĤŤ☆ČŁÛВ☆•٠· tarafından 26 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 150k elit puana ihtiyacım var, en kolay şekilde bunu nasıl elde ederim? Sorun şu ki sadece 13 tane amiral topum var :/ Alfonso gördüğümde ruh yiyici ile sıkıyorum vurduğumu alıyorum ama en azından ep alıyorum daha başka ne yapabilirim?

2. elinde başak haritası var ise onu yapabilirsin birde son dalgada son atışı elit gülle ile yaparsan daha çok puan alma şansın olur

3. Koman

Koman User

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.Konu yorumlara açıktır.

İyi forumlar.

4. mamı_55

mamı_55 User

Elit puan özel haritalardan kaldırıldı (paralı olanlar hariç.)

5. KAL-EL21

KAL-EL21 User

Uzunca bir süredir oyuna girmiyordum. Bir sürü yenilikle karşılaştım. Elit puanımı göremiyorum.

6. Kültigiη

Kültigiη Guest

Merhaba @KAL-EL21,

Anasayfada bulunan kaptan köşkünden profilime tıklayarak elit puanınızı görebilirsiniz.

Saygılarımla.

7. KAL-EL21

KAL-EL21 User

Teşekkürler

8. Kültigiη

Kültigiη Guest

Merhaba ,

Konu kilitlenmiştir.

İyi oyunlar , iyi forumlar.

9. Aerials

Aerials User

kardeş benim taktiğim şu : kimsenin olmadığı bir yere geçeceksin sadece amiralleri takıp zincirliyle rat pack keseceksin. 13 tane amiral allah bilir kaç el ateş edecek. zaten gülle zincirli olduğu için 50-60 vuracaksın

10. taktiğin çok gereksiz zaten güllen gidiyor yengeç vur daha iyi oyukla zaten herkezde 500-600mil oyuk vr

11. Lig parası ile de amiral top almaya bak amirallerin full olsun

12. PVP dışında ElitPuan nerden kasıcam ?

özel haritalardan EP kalkmış...
    nerden ep kascan ep ödülü hiç biyerden gelmiormu artık?
    yardım pls

rütbe kasamıyorum düşücem yardım edin.....

13. geminde amiral topu varsa elit puanı hem bonus haritalarından hemde altın için kestiğin npc lerden kasabilirsin

14. .Poyraz.

.Poyraz. User

Merhaba,

Amiral topu kullanarak elit atabilirsiniz. Aldığınız elit puanı arttırmak için yeteneklerden ve kalelerden açıp, gemi taşlarındaki özel taşında da elit puan taşını kullanabilirsiniz.

İyi oyunlar.

NightWish66 bunu beğendi.
  15. bende ep günü var %100 taş var %10 kale var %30 ee bi de yetenekte de var %30 ne etti %170 elit puan artışı oluormu hepsi basılı şimdi bende

yoksa belli bir azami % lik sınırı var mı?
    örn: azami %120 gibi üstüne çıksak bile işe yaramamazlıklar oluormu?

16. Sen çok saçma sorular yazıyon saçmalık şu cevabını bildiğin sorular yahu sınırı olucaksa neden 170 lere çıkıyor hiç mi mantık yok sende zaten ss kısmında yazıyor onlar

Bence sen git yeni başlıyan konularından başla genel ss kadar oku yoksa böyle bir şey öğrenemezsin

Son düzenlenen: 4 Ağustos 2017
  17. 10 tane 15 kiloluk top ile (10.000 altınlık) patlayan cephaleyle birlikte saldırı yapıyorum..

10 tane top ile 10 tane elit cephanem gidiyor bana 10 elit puan geliceğine 24 elit puan geliyor her seferinde 20 takıyorum 44 geliyor , 50 takıyorum 104 geliyor bunun geliş biçimi nasıl işliyor ben anlam veremedim? elit puan bonusu +1 diyor tamam 50 atıyorsam 50 de kendi veriyor 100 olması lazım da her seferinde bu gelen fazla 4 nedir ? kolay gelsin

18. kaddarr

kaddarr User

kardeşim elit puan bonusunu artıran malzemeler var örneğin gemi figürü kalelerden elit puan çanı yeteneklerden elit puan yeteneği var gemi özel taşı var %10 artıran pet eğitimcisi var elit puan artıran kraliyet nimeti var bunlardan her hangi birisi vardır geminde

19. tavsiye: 15 kiloluk toplar çöp. 25 lik al güçsüzsen hiç yoktan iyidir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.