ELİT PUAN KASMA

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve {*ß4$D4$*} tarafından 17 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ARKADAŞLAR BEN ŞUAN 6 LEVELİM VE 10.SINIF ELİT GEMİM VAR ÜST LİGE ÇIKABİLMEM İÇİN 5 M CİVARI ELİT PUANIM OLMASI GEREKİYOR İNCİLERİ BİRİKTİRİYORUM O YÜZDEN GÜLLEYE VERMİYORUM. 1 TANE AMİRAL TOPUM VAR. BEN NASIL ELİT PUAN KASARIM 4 MİLYON CİVARI ? YARDIM EDEBİLECEK BİRİSİ VARSA ÇOK MUTLU OLURUM.

- TEŞEKKÜR EDERİM.

2. incin varsa kazana at basak cikar basak vur en kolay elit puanı orda kasarsın

3. Teşekkür Ederim

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Ligden gelen rakip paralarıyla amiral topu alin rahat rahat kasarsiniz

5. Günaydın.
    Sayın adminim (hp) verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

6. Sayın adminim, bende 1 tane amiral top var yeni aldım siz söylediğiniz için fakat gülle attıkça yükselmiyor. Acaba gün sonumu hesaplanıyor amiraldan atılan güllelerin ep puanları ?●ђр●

7. maestro

maestro User

1 tane amiral topun varsa her atışta 1er 1er yükselir. 200 amiralin olsa her atışta 200 200 yükselir. ne kadar amiral o kadar puan :)

8. Maestro verdiğin bilgi için teşekkür ederim ama bu epler ne zaman hesaplanıyor ? günde 1 defamı ?

9. maestro

maestro User

hayır sürekli güncelleniyor

10. o zaman benim güncellenmiyor :)

11. maestro

maestro User

artış küçük olduğundan dolayı farkına varmıyor olabilirsin. başak haritası yap farkı gör :)

12. ●ђр●

●ђр● Guest

Sizin de güncelleniyor aama 1er 1er artmasi farkettirmiyor.

Tum toplariniz amiral olsaydı, kac gülle atarsaniz o kadar ep kasarsınız. 10bin oyuk atın 10bin ep gelir yani.

13. ●ђр●

●ђр● Guest

Kısaca kaç adet amiral topunuz varsa her sıkışınızda o kadar elit puan kasıyorsunuz. Mesela ittifak salonundan 50 tane amiral topu alın her sıkışta 50 50 50 ep kazanırsınız.

Yalnız gidip de amiral topunu pazardan alip 10bin inci vermeyin inciye yazık

14. peki ya hic amiral topun yoksa ?

15. ●ђр●

●ђр● Guest

amiral topunuz yoksa oyuk güllenin ep vermesi durumu söz konusu değil. elit gülle sıkacaksınız ki ep versin.

16. ben 21 sinif elit gemiyim ama 630000bin elit puan im var en son oynadigim da 21 mil vardi