Elit Puan Hakkında

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve Aury.SMD tarafından 11 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Aury.SMD

Aury.SMD User

Merhaba iyi oyunlar dikkati mi yeni çekti 2 haftadır EP puanı aynı yerınde sayıyor yukselme yok görevli SMOD - CM lere sordugumuzda bilgimiz yok diyorlar merak ettim buraya yazayım dedım chat yetkılı arkadaşlar link paylaşımı ve bilgim yok kelimesini kullanmaktan başka ne yapıyorlar adamlar dümdüz gidiyor 30-45 dk sonra gereken işlem yapılıyor.
    Haddimi aşmak istemem ama önceki zamanlarda Chat sorumluları muhabbet yerine çözüm bulmayı tercih ediyorlardı ama şuan öyle bi çözüm amacı yok support veya forum a yönlendiriliyor bende buraya yazmayı tercih ettim iyi oyunlar.

2. Selam,

Sorun tam olarak nedir? Anlayamadık. Eğer personel ile ilgili sorunlarınız var ise bunu support(Destek Ekibi) ile görüşebilesiniz. Elit puan ile ilgili birçok detay var. Kaleler, yetenekler, amiral topları, gibi gibi konu ile alakalı indexi inceleyiniz. Bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.