Elit puan bonusunu nasıl arttırabilirim ?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -ÆKıZıLKoRsAnÆ- tarafından 4 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. lig de sırama yapmak icin bir taktiğiniz var mı 289 amiral gemi figürüm 2 tane ve elit %10 elit taş banusum var kaleden açık yeteneklerimde açmadım ve ben lig başından bu yana 27 bin elit puan kasa bilmişim ve üst sıralamalara baktığım zaman diğer oyuncuların 300 bin filan yaptığını görüyorum yapılabilinir mi yok sa bir taktiği filan mı var bu olayın

2. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Kale genişletmesi ile 2 adet gemi figürü, pet eğitimcisi, ep günü, kalelerden 'saldırı çanı' yetenekten 'elitlerin lütfü' %10 elit puan taşı kullanarak kraliyet nimeti güvertesine sahip olarak ve amiral topu kullanarak bununla beraber 7/24 elit gülle sıkarak sizde büyük miktarda elit puan kasabilirsiniz.

İyi Oyunlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Nisan 2017
  3. kraliyet nimeti güvertesi ep kaç ekliyor?

4. Janissary

Janissary Guest

Selam,

%25 oranında EP kazancınızı arttırır.

İyi Oyunlar.

5. beatdovne

beatdovne User

Birde gülle sıkarken kış ışığı kullanmak var.

6. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Temel olarak ele aldığım için bu şekilde belirttim. Özel haritalarda kış ışığı aktif olmadığı için belirtme gereği duymadım.

İyi Oyunlar.

7. atlas42

atlas42 User

Bir de konfeti güllesi 2 kat elit puan veriyordu galiba.

8. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Evet, konfeti güllesi 2 kat elit puan kazandırmaktadır fakat üst mesajımda da belirttiğim gibi sadece temel olan özellikleri belirttim. Bir mesaj altımıza bir oyuncunun gelip kova, boğa, terazi vs. haritası da elit puan veriyor demesine gerek yok.

İyi Oyunlar.

9. atlas42

atlas42 User

Yok efendim siz gerekli açıklamayı gayet güzel yaptınız. Ha ben sadece arkadaşa fikir vermiş oldum. Dediklerinizi konfeti cephanesiyle yaparsa daha da ep sini arttırabilir diye.

10. cαρτ

cαρτ Guest

Konu kilitlenmiştir. İyi Oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.