Elit Öğeler

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve cnov123 tarafından 11 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. cnov123

cnov123 User

Açık arttırmada en yüksek benim fakat eşyelar gelmiyor zamanında farkındayım zaman bitti ve en yüksek veren hala benim herşey normal ben kazanıyorum fakat eşyelar gelmiyor acaba pazar banı falan varmı yoksa oyundanmı kaynaklı herşey normal ama gelmiyor

2. Oyundan kaynaklı sanırım bende aynı problemi yaşadım arkadaşlar yazınca denemek istedim ürün gelmiyor. Teklif yapmayın şimdilik hafta sonu tatili böyle gider anca pazartesi

3. ●ђр●

●ђр● Guest

Pazar bann i falan yok bir şey mi yaptınız ki bann bekliyorsunuz?

Biraz önce pazarda herhangi bir sorun mu var diye sordum aldığım cevap sorun olmadığıydı.

4. cnov123

cnov123 User

Bir sorun yok dedikten sonra tekrar denedim hala aynı hatta emin olmak için 5 6 eşyaya birden bastım hiçbiri gelmedi üstelik altınlarda gidiyor ama ortalıkta eşyalar yok bu ne zaman düzelir

5. yumi

yumi User

sayın adminler bu konuda diğer forumlardada şikayetler var. incelense iyi olur.
    bu arada sayın hp adminim rütbe hesbında lig katsayılarını 0-1-2 olarak veriyorsunuz ancak 1-2 ve 3 olması gerekir isterseniz resetlerden sonra hesaplayınız. örnek:
    bp:41 / 200
    evel:
    3
    Experience:
    274391
    Elite Points
    451959
    League:
    Jellyfish League
    Your rank is calculated as follows:
    ( EXP / 60000 + ELP / 30000 + BP / 10 )
    *
    ( Level + League )
    Total points:
    94
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    bp:
    74,985 / 78,750
    Level:
    20
    Experience:
    2586439554
    Elite Points
    1301967835
    League:
    Barracuda League
    Rank
    Buccaneer

Your rank is calculated as follows:
    ( EXP / 60000 + ELP / 30000 + BP / 10 )
    *
    ( Level + League )

Total points:
    2162109

6. bugün saat 4 ten beri aynı ürüne hep ben en son ben teklif verdim gelmiyor sorun var

7. Kuantum

Kuantum Guest

Selam,

Sabah aldığımız bilgi doğrultusunda pazarda hata olmadığını açıklamıştık ancak gelen yoğun şikayet sebebiyle incelemeler sonucu pazardaki sorun saptanmıştır. Güncel sorun programcılara iletildi. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

8. ●ђр●

●ђр● Guest

Sizin için şuan bir kez daha konuştum bilgi almak için bu konuda. yine 0-1-2 cevabını vereceğim size :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.