Elit Öğeler Pazarı

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve Macellan tarafından 27 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Macellan

Macellan User

Oyunu çok uzun süredir oynamıyorum ama Elit Öğeler Pazarı, gemilerin 105 top yerlerinin olduğu, en fazla 6.5K vurulan zamanlardan beri değiştirilmemiş sanırım. Artık oyun size başlar başlamaz elit gemi ve tasarımlarını veriyor buna rağmen pazarda hala açık arttırmada, gemilerin top yerleri 500-600'leri bulmuşken pazarda teklifle 5000 gülle verilmesi de bence oldukça komik.

Açık arttırmadaki ürünler ve içerikleri yetersiz teklif vermeye bile değmez bir halde. Öge sayılarının arttırılması ve içeriklerinin de çoğaltılması gerektiğini düşünmekteyim.
    Oyun içinde olduğu gibi açık arttırmada da bir rekabet ortamı oluşması gerek, pazar öyle bir halde ki sadece bir altına bile ürünler sizde kalabiliyor.

Umarım günümüzü ve oyunun ileride alacağı hali göz önünde bulundurarak pazar yeniden yapılandırılır.

Gürteltier bunu beğendi.
  2. RAHMAN

RAHMAN User

+1 katılıyorum

3. Heartsbane

Heartsbane User

Katılıyorum

4. MAV!~ATES

MAV!~ATES User

Katılıyorum

5. MagicBarf

MagicBarf User

Bigpoint ne zaman oyuncularının feedbacklerine döndü ki şimdi dönsün.

DEAD*TheGasp bunu beğendi.