elit güverte sınıflarını yapamıyorum

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve gmlkghost tarafından 7 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. gmlkghost

gmlkghost User

7 sene önce de oynuyodum fakat çoğu şey değişmiş elit gülleyi kullandığım halde farklı bi sınf gözükmüyor yardımcı olur musunuz?

2. karaborsadan tasarımları alma ıhtımalınız var yanlıs hatırlamıyorsam altın ile karaborsaya bakmanızı tavsıye ederım + ıstedıgınız tasarımı kullanabılıyosunuz mevcut ıse tas ekleyeerek guclendırebılıyorsunuz :)

3. gmlkghost

gmlkghost User

yok o şekil tasarım istemiyorum 2. elit gemi geçebilecek kadar elit puanım var ama geçemiyorum

4. geçmış olmanız lazım karaborsaya bakın altınla alabılecegınız taasrım varsa alın isterseniz daha kolay olur sızın ıcın

5. gmlkghost

gmlkghost User

yok hala ilk aldığım tahta tarzı gemi, beyaz 1. sınıf bile olamadım ama yine de bi bakarım sağol

6. Kardes artik lig sistemi geldi ve ligden atlamadan bir sonraki elit gemi alamıyorsun

7. dedex02

dedex02 User

ligden ne zaman atlıyoruz abi