Elit Gülle Kasmak

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve NGC666 tarafından 9 Ekim 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. NGC666

NGC666 User

13 levelda takıldım kaldım elit güllem olmadığı için. oyukla ışık tılsımında inci kasıyorum sadece gıdım gıdım. oyun tıkandı. inciyle elit gülle almak dışında nasıl elit gülle kasabilirim?

2. Drakir hrel kesmeni öneririm biraz sıkıcı olabilir ama ilerlemede büyük faydası olur egerki sana vuruşu yüksek ise gemi taşları ve pedi savunmaya yönelt daha hızlı ve daha daha uzun sureli durmak için oyunda paylaşılan kodları takip et 66B84B9 örneğin bunu kullan ve gemine taktir biraz faydası olur etkinlik de amiral gemilerine odaklı oynamaya calis karlı etkinliklerde iyi inci kasabilirsin vede oynadığın server önemli çok oyuncusu olan yerlerde biraz zaman alıyor

NGC666 bunu beğendi.
  3. NGC666

NGC666 User

cevabın için teşekkür ederim drakir hrell kesiyordum zaten normalde ama elit güllem kalmayınca oyukla 5k falan vuruyor amiraller. o yüzden mecbur ışıkta kasıyorum en azından şimdilik şu yeteneklerden top süresini azaltmak için.

4. Eğer elit gülleyle 50k nın üstünde vuruyorsan ve %130 isabet olasılığına ulaşmışsan kesinlikle ışıkta vakit kaybetmemeni öneririm.
    Ben de uzun süre 15 seviye olmadım fakat yanlış bi kararmış.Üst seviye her zaman daha iyidir çünkü ışıkta inci kasılmıyor.Kaldı ki behemothta bile kimse yok.
    Kesinlikle tavsiyemi ciddiye al.21 level görevi günlük 5 bin taç veriyor.Kaptanına yaptırabiliyosun.
    5 bin taç 70 bin fosfor güllesi ediyor o da yaklaşık 50 k inci eder günlük.
    Eğer 15 20 seviyenin üstüne çıkmazsan 3 4k inci bile sana çok gelir.

NGC666 bunu beğendi.
  5. NGC666

NGC666 User

önerilerin için teşekkür ederim şu an önceliğim level atlamak o zaman

6. NGC666 bunu beğendi.
  7. Bayv53

Bayv53 User

kalede rampayı, zırhlı gövdeyi, top deposunu açmadan kesinlikle 21 olma ilk önceliğil onlar olsun sonra yetnekte
    HASAR SAYFASINDA süper salvo, ekstra silah
    SAVUNMA SAYFASINDA hasar azalt, süper yapı, sağlık ve doyurucu
    BUNLARI YAP SONRA LEVEL YAPMAYA BAŞLA YOKSA YUKARILARDA NPC KESMEN ZOR OLUR

NGC666 bunu beğendi.
  8. Bunları yapana kadar nasıl inci kasmasını önerirsin peki?
    Kolay mı yazdığın kaleleri paket çekmeden ışıkta saatte 5 k inci kasarak fullemek??
    Yukarıdaki npcleri kesemese nolur görevleri yapsa zaten 60 vudu topu alacak hem hasarı artar hem 21den sonra günlük 70k fosfor güllesi kasar.

NGC666 bunu beğendi.