Elit gemiyi nasıl seviye atlattırıyoruz

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve frkn17 tarafından 16 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. frkn17

frkn17 User

Oyuna yeni başladım bir elit gemi edindim seviye nasıl atlatıyoruz birde bu pazarda açık arttırmada bulunan 3. seviye aşçı 4. seviye doktor filan yazıyor onları ilk aldığım elit gemide kullanabilirmiyim.

2. Saydıgın öğeler direk olarak gemine eklenir kullanabilirsin.

Sınıfınıda elit cephanelerin hepsinden sıkarak, şifa güllesi kullarak 2 kat ve bazı özel günlerde özel cephane kullarak 2 katı elit puan alarak geliştirirsin. Özel haritaları aruba kazanından açıp bitirerek elit puan kazanıp atlayabilirsin.

3. OSMANLI

OSMANLI User

Ayrıca amiral toplarınızı da tamamlayarak çok seri bir şekilde hem tp (tecrübe puanı) hem de ep (elit puan) kasarak sınıf atlayabilirsiniz.

4. frkn17

frkn17 User

teşekkur ederim :)

5. frkn17

frkn17 User

otomatık olarak göreve baslarlar yanı bu doktor marangoz filan öylemı

6. frkn17

frkn17 User

bıde bot gemilere veya herhangı biir kişiye saldıramıyorum neden olabılır

7. Bulunduğun harita Pve haritası olduğundan sıkamamışsındır.1 haritasından çıkarsan PvP haritasına geçmiş olursun.

8. Pazar yerinden bir kez altın ile teklif verirsin kazanırsan sende sınırsız süre kalır.

9. BesKaza

BesKaza User

Bak canım kardeşim pazardaki ve satışta olan tüm ürünleri mevcut geminde veya gemilerinde kullanabilirsin.
    Elit seviyesine gelirsek.
    Elit gemi seviyesi Elit Puan : ELP artışıyla değişir.
    Oyun sayfasındaki Kamara bölümünden Profilim kısmına gelerek sağ köşede tecrübe puanın (TP) ile birlikte elit seviyeni ve elit puanını görürsün.
    Elit puan : İnciyle Alınan gülleler ile: Buzlu, Buz yanığı, Patlayan, Kar , Şarapnel, Havai Fişek, Ruh yiyici, Vudu gülleleri vb. gülleler ile arttırabilirsin.
    Elit puanı her atışına oranla yükselir; Geminde 105 topun var ise her atışta 105 gülle tüketirsin buna bağlı olarakda her elit cephane kullanımında 105 elit puan alırsın..
    Yukarıdaki gülleler dışında iki kat elit puan verenlerde var ama onlar biraz zor bulunuyor kafaya takma.
    Elit seviyesi o kadar önemli değil ben başta çok kafaya takardım ancak şuan umursamıyorum.
    Sen en iyisi boşver onu gemini geliştirmeye bak :)

10. Oyuna yeni başladığın için elit cephanen çok az ve amiral topun yok varsayarsak elit puanını mojo kazanından parçaları birleştirerek çıkan özel haritalardan kazanacaksın ve sınıf atlayacaksın ilk etapta. yani bol bol pırıltı toplayıp mojo biriktirmen gerekli. bu arada bugünlerde mojo atma çünkü oyunda hata var mojo kazanında, kazandan çıkan joker şuan hatalı, normalde joker çıktığında jokeri kullandığımızda verdiği öğenin joker kadar katlarını vermesi gerek ama vermiyor, bu seferde harita parçalarını tamamlayamazsın, bi arkadaşım haritanın son parçası için 2000 mojo attı ama yinede açamadı öyle diyeyim, yani biriktir, 20 parçalık başak haritasını açıp tamamladığında direk 5. seviye elit olursun :) 300 bin elit puan veriyor, yani 300 bin elit cephane atmanla aynı puan.

Bu arada oyunla ilgili bilmen gereken birkaç detayı yazayım sana:
    1-Kullanılacak toplar: geminin ve güvertelerinin kapasitesi kadar "tüccar --> Silahlar" kısmından 15 kiloluk top al.
    2-Elit cephaneni biriktir, oyunda sadece oyuk gülle kullan, elit cephaneni inci veya başka değerli itemler veren veren özel gemiler çıkıyor onları vurmak için kullanacaksın.
    3- oyunda 5 leveli geçme, 5 levele kadar olan oyuncuların "acemi koruması" bulunur. yani bi oyuncu seni batırdığında tamir olup pır toplamaya devam edebilirsin ve sen herhangi bi gemiyeveye oyuncuya ateş etmediğin sürece sana kimse ateş edemez, rahat rahat pırıltı toplayabilirsin, ( acemi korumasının süresi 1 saatte olabilir , süresi hakkında kesin bilgim yok)

4- Geminin hızlı gitmesi için yelken kullanman gerek, " Tüccar --> Aksesuarlar" kısmından gemine yelken alabilirsin Zıpkın yelken alırsan 3 tane gemin biraz hızlanır, Bermuda yelken diğer yelkenden 2 kat fazla hızlandırır, ancak her battığında yelkenlerin hasarlı olur ve gemiden depoya çekilir, "Tershane -- > Depo" Bölümünde ekranın sağ üst kısmına yakın bir yelken resmi ve üzerinde kırmızı artı var, oraya basarak yelkenlerini tamir edip tekrar gemine yerleştirebilirsin

Merak ettiğin başka bi soru varmı :)
    -Sweetling-