Elit Gemi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ℂ*ℂ*ƬѠĪ̇ИѠ♡ĿѴƐS*ℂ*ℂ tarafından 9 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. PAZAR YERİ İTTİFAK SALONUNDA 10 ALTINA ALINAN PAKETLE ELİT SEVİYE 10 A KADAR GEMİ ALINABİLMEKTE,ama bunu yanında pazar yeri elit ögelerde 5000 inciye kuşun asker gemisi var oyunu ve ittifak salonunu bilmeyen acemi yeni arkadaşlar pazar yerinden 5000 inci verip alıyorlar bence pazar yerinde bu inci ile alınan gemiler kaldırılmalı oyuna yeni başlıyan yanılıp almamalı zaten 10 altına 10 sınıf elit alınabilecegini çoğu kişi bilmiyor.bir öneridir yetkililer daha iyisini bilirler tabikide bir sebebi varsa bilmiyorum kaldırmamanın teşekkürler.

2. Eski sistem gibi değil artık aldığında kullanmak zorunda kalmıyorsun. Hata yapıp alan 5 bin inci vermiş olur sadece gemi tasarımları kısmında gözükür. Kullanmak istemezse kullanmaz

3. atlas42

atlas42 User

İncileri altın ile takas etmek de çok kullanışlı!

4. 5000 inci oyuna yeni başlayan biri için baya çok degilmi oyuncu 5000 inciyi 1 haftada ancak kasar pırıltı toplayarak tasarımın kullanılması degil sorun 10 altına alınan paketle elit gemi sahibi oluyor yani ne gerek var 5000 inciye elit gemi satın almasının

5. Acaba yapan var mıdır çok merak ediyorum :D

NightWish66 bunu beğendi.
  6. ben eskiden tamir olmak icin yapıyordum ama o zmanlar tabi 1 ay felan oynamıştım :D

La_Scorpio_Rego bunu beğendi.
  7. o tasarım şuan hala koleksiyon amaçlı alınabiliyor. Şahsen ben o tasarıma sahibim ve keşke normal elit gemi özelliklerini o tasarıma ekleyebilsek. Şuan ki sistemde taşları koysak bile elit gemiyle büyük farkı var. Oyunda ki tüm gemilerden aynı randımanı almalıyız bence asıl fikir bu olmalı. Bunun dışında insanların hata yapabileceklerini düşünerek değişiklik yapılması gerektiğini düşünmüyorum. Evet yeni başlayan oyuncular henüz oyuna tasarımlara gemilere vs hakim değiller bu hakimiyeti sağlamaları kendi ellerinde eğer bunu sağlamıyorlarsa hatalarıyla başa çıkması gerekenlerde onlar. Yeni oyuncular için kasılmalarını - sınavlarını kolaylaştırmak için fikir sunarsan kesinlikle desteklerim ama hata yapabilirler dersen hata yapa yapa öğrensinler madem derim. İyi oyunlar dilerim

La_Scorpio_Rego bunu beğendi.
  8. milyon incilerin ve bin liraların oynadığı yerlerde "5,000" inci çok komik rakam..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.