Bug / Oyun hatasi Elit Gemi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TheBest™ tarafından 3 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TheBest™

TheBest™ User

Sayın adminler, modlar rica ediyorum artık şu elit sınıf gelmediğini fark edip lütfen hatayı çözün.
    Neredeyse 7. sınıf elit gemiyi alacağım daha 1. sınıfla dolaşıyorum. Lütfen çözün artık şunu.

2. Evet, oyunda çok hata var bu sorunların bir an önce çözüme ulaşması lazım. Bende 17.sınıf olacağım neredeyse fakat halen 15. sınıf ile dolaşıyorum.

3. recvol

recvol User

elit gemi seviyeleri eğer bir sorun olmassa lig atladıkça açılacak gibi görünüyo yani denizanası ligini geçenler ilk 10 tasarımı açma imkanına sahip olucaklar diğer liglerdede elit puan toplam olarak hesaplanırsa aynı şekilde denizatı ligi 1-20 arası tasarımlar barraküda ligi 1-27 arası tasarımlar .Bu kendi düşüncemdir tabi nasıl bir bilgi verilecek bilmiyoruz sadece bir tahmindir .

4. bu tahmin gibi olması saçmalık olur. böyle şeyleri sokmayın akıllara. biz gereken elit puanı topladık hakkımız neyse o verilsin. öyle davulun sesi uzaktan hoş gelir durumlarına girmeyin. yarın sizinde bir sorununuz olur burada sonra yanıla yakıla hakkınızı ararsınız.

5. tekir

tekir User

programı o dediğiniz sisteme göre ayarladılarsa ve sorunun çözülmesi için baştan tekrar ayarlanması gerekiyorsa atılan bütün elit gülleler sayılmayacakmı o zaman ?

6. KAFADAR.1

KAFADAR.1 User

güzel bir konuya değinmişsin aynı hata bende de var eminim bir çok arkadaşımız aynı hatayla karşı karşıyadır

7. TheBest™

TheBest™ User

Çok kastım ve gemiyi diziyorum. Yarın öğlene doğru 7. sınıf açılacak ama hala bekliyoruz bakalım şunu yapacaklar mı

8. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

bu durumu ilettik

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.