Destek Elit Gemi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve BesKaza tarafından 20 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. BesKaza

BesKaza User

Arkadaşlar Elit gemi aldım ancak önceden elit 1 2 3 4 5 6 vardı şuan gemiyi nasıl elit 1 yapabilirim çünkü ilk alınan hali 60k elit 75k can veriyorda birde şu aldığımız marangoz felan otomatik yerleşiyomu bende 3. seviye var ama 450 500 felan tamir ediyor tek seferde yardım için teşekkürler şimdiden

Vede 750 kristalim var nasıl kullanayım yetenekde nasıl ilerliyim daha yeni açtım çarı

2. Gemi seçimini oyun ekranında üstteki menülerden gemi resmi olana tıklıyarak tasarımı değiştir diyerek değiştirebilirsin.Marangoz meselesine gelince elinizde her seviye marangozdan birer tane olması tamir gücünü arttırır.750 kristale de tam 0 yetenekten 15 yetenek puanı gelir dağılımı su şekilde yapabilirsin : temel yeteneklerdeki ilk yeteneğe 3 diğerlerine 1 tane verip 3 yoldan ilkine geçersin oradan da simyacı bilgisine 5 tane üstündeki gök ateşine 1 tane onun sağındaki npc hasarına 4 tane verebilirsin

Gecenin~Öfkesi bunu beğendi.
  3. BesKaza

BesKaza User

cevabın için teşekkürler ancak merak ettiğim elit 1 yani elit gemimi beyaz yelkenli bir yelkeninde çapa olan şekle nasıl sokabilirim şuan mavi şekilde yani şöyle :
    YAPMAK İSTEDİĞİM İSE :

BU ŞEKİLE NASIL SOKABİLİRİM GEMİMİ ? BİRDE KOLAY GELİŞEBİLMEK İÇİN NE YAPMALIYIM SENCE?

4. Pazar yerinden elit gemiye para teklifi vermen gerekiyor tasarımın ismini hatırlamıyorum ama yanında fiyatı yazıyor. Inci miktarı çok olana yatırmalısın. Elinde ki gemi elit gemi sayılmıyor malesef pazara teklif verip kazandıktan sonra aynı şekilde tasarım değiştir yerinden istediğin sınıf gemiyi seçebilirsin

Gecenin~Öfkesi ve BesKaza bunu beğendi.
  5. BesKaza

BesKaza User

yanlış gemiyi koymusum işte var şimdi napıcam nasıl elit 1 yapıcam bunu

6. Tasarımı değiştire bas sonra seviye 1 tasarım olanı seç

7. BesKaza

BesKaza User

nasıl ya çıkmıyor seviye 1 felan :/

8. Sen 1 2 3 4 5 ve 6 sınıf gemim var demiştin :) hani :) bir kez elit gülle sık 1.sınıf acılır :)

9. BesKaza

BesKaza User

yok önceden öyleydi demek istemiştim anladım teşekkür ederim.
    2 3 4 5 6 felan onlara gereken puanlar ne kadar?

10. Elit level 2 : 40.000 elit puan
    Elit level 3 : 72.400 elit puan
    Elit level 4 : 128.872 elit puan
    Elit level 5 : 225.526 elit puan
    Elit level 6 : 387.905 elit puan şeklindedir

11. BesKaza

BesKaza User

yeteneklerde simyacı demissinde benim barutla isim yok simdilik kolaay kasılabilceğim bişeyler lazım? ona göre söyler misin :)
    Bu arada Allah razı olsun bitek sen ilgileniyorsun

12. Simyacı bilgisine vermeden npc hasarına geçemezsin en avantajlısı bu simyacıya 4 tane de verebilirsin npc hasarına geçmek için