Bug / Oyun hatasi elit gemi tasarımları

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve M₤ĐC₤ZÍR™[aŝ™] tarafından 13 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. elit gemi tasarımları ne zaman karaborsaya çıkıcak ? 10 altına 27.sınıf alanlar ne olcak puanı yetmediği halde biz boşuna mı uğraştık elit puan kasmak için güçsüz birisi gelip bizim 3 4 senede aldığımız 27.sınıf tasarımını 2 dk da 10 altına alıoy nasıl adalet bu buna bir çözüm getirilcek mi?:mad:

2. sakin şampiyon...:) takma kafana iyi olacak...:)

3. Bumin

Bumin User

çıkmaz ayın son perşembesi gelicek karaborsaya az sabredin

4. Modların konuyu not edip gerekli yere ilettiler.Bu konu hakkında birden fazla konu açıldı. Sürekli aynı cevap veriliyor.Lütfen sabırlı olun.

5. şampiyon sakin olmak imkansız

6. çıkmaz ayın son perşembesi sen alırsın koçum o zaman ben 5 senedir oynuyorum ne emek harcadım 27 olayım diye 6 aylık oyuncu gelip lap diye 27.sınıfı alırsa bu adalet değil

7. Bumin

Bumin User

Ben burda sana laf atmadım o gemileri karaborsaya koyup hakkımızı vermeyen seafight ekibine kızdım artistlik yapma ben 7yıldır oynuyorum bu oyunu senden çok emek harcadım rahat ol sen

8. Bumin

Bumin User

ayrıca biz harita yada amiral topuyla değil elit gülle sıka sıka sınıf atlardık o zamanlar haritalarda çok zordu verdiği epde çok azdı emekten biz bahsederiz sen değil kardeş flood içinde özür dilerim