elit gemi seviye 1 yapmak

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve wanderer26 tarafından 16 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. wanderer26

wanderer26 User

bende savas gmisi ve kursun asker va.elit puanımda 59bin ama nasıl seviye 1 yapacagımı bulamadım nekadar site gezsemde yardımcı olursanız sevinirim.
    bide tersanede sadece kaleler var o nasıl olcak videolardaa guverte filan yazıyo millette bende cıkmıyo on asıl yapılıyor

2. pazar yerindne ittifak salonuna gir. orda belli bir seviyeye kadar tasarım veriyo 10 altına alıyosun sanırım. lig yükselttikçe tasarımların seviyeleri artıyo ve tekrardan ittifak salonundan altınla tasarım alıyosun

3. wanderer26

wanderer26 User

saolasın onu buldum yazdıktan sonra peki güverteyi nasıl alacagım kardesim

4. abanozla fildişi güvertelerini parayla alabilirsin. diğerleride harita vurark mojo atark çıkıyo yada bokordan çıkıyo

5. wanderer26

wanderer26 User

yokki nerden alınıyo pazarda filan yok

6. pazaryerinden seafight plus a tıkla orda vardı

7. wanderer26

wanderer26 User

cok tesekkur ederim yardımların ıcın saol

8. işine yaradıysa ne mutlu :D

9. kardeş önce oyun ekranında gemi figürü/gemi özelleştirme bölümünde değerler yazsının altında yukarı yönlü bir ok işareti var, ordan daha fazla yuva satın al bölümünden inci ile satın alınan güvertelerden al. chef-brown da seafight'ın ortağı herhalde adamı hemen seafight plus 'a yönlendirmiş.

¢нєƒ-вяσωη bunu beğendi.
  10. ne alaka fildişi ve abanozsuz ne yapabilirsin söyle bana :D atlantis

11. wanderer26

wanderer26 User

sadece genişletme ve top var guverte yokki

12. işte onlar güverte yerine geldi 10 top yeri açarsan bi güverte açmış gibi olucaksın öyle düşün

13. tamam ama adam önce bi inciyle alınan güverteleri tamamlasın sonra abanoza falan geçer öyle değil mi?

14. kesinlikle Atlantis senin yolun çok uzun dostum yol yakınken dön :) bu yoldan

¢нєƒ-вяσωη bunu beğendi.