Destek Elit gemi gelmedi?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ✫Mi®aLaY✫ tarafından 30 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba.
    pazaryerinde savaş gemisine teklif verdim açık arttırma bitiminde en yüksek teklifi vermiş olan ben oldum. hatta seyir defterimde bile :

2016-10-30 02:02:04
    En yüksek teklifi veren sendin ve 1 x Savaş Gemisi elde ettin. Öğe kullanıma hazır bekliyor.

şu şekilde yazıyor ama benim gemim hala eski gemi neden bu gemiyi kullanamıyorum?
    yardımcı olursanız çok sevinirim

2. Birincisi oyun ekranında bulunan gemi resmine tıklayarak tasarım değiştirebilirsinizki ayrıca bunlara hiç gerek olmayıp bulunduğunuz ligin seviyelerine göre karaborsalarında elit gemi sandıkları bulunmaktadır en alt lig 1-10 arası elit gemiler 2.ci lig 10-20 3.cü lig 20-27 sınıfları bulunduran elit gemi paketlerini karaborsalarında satışa sunmaktadır 10 altın karşılıgında satın alabilirsiniz.

3. ●ђр●

●ђр● Guest

Arkadaşımızın söylediği yerden tasarımı değiştirebilirsiniz. Orada gözükmüyorsa supporta yazınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.