elit 15 olamıyorum yardım edin ??

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ●▒вєуℓєявєуι™[İeK]▒● tarafından 25 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Türkiye 1 deki supporta şöyle yazdım:
    "merhabalar kolay gelsin etkinlik sıralamasında ilk 100 e girdim ve gelen elit puan ile ben elit 15 oldum ama tasarım bir türlü gelmedi 2 gün oldu neredeyse çıkış yapıp tekrar girmeme rağmen gelmedi oyun haritasında tasarımlar bölümünde en son elit 14 var. Ben aslında iskandinavya da oynuyorum ama oradaki support ingilizceyi kabul etmiyor. ben de isveçce bilmiyorum :) bana forumdaki adminler tr1 deki supporta yazarsan yardımcı olurlar dediler. hesabımın incelenmesini ve elit 15 tasarımının gelmesini arz ediyorum kolay gelsin. iyi çalışmalar..
    >
    > iskandinavya hesabımın ıd si:
    >
    > AnvändarID: 74/13958450"

bana gelen cevap şu:

"Selam ,

Bağlı olduğunuz server SUPPORT'una yazmalısınız.

Saygılarımla,

Cavdar

Bigpoint GmbH
    Drehbahn 47-48
    20354 Hamburg | Germany"

Sayın Bigpatron ne olursunuz bi yardımcı olun ben ne yapacağım?

2. adminim lütfen yardımcı olun ne zamandır bunu bekliyordum :(

3. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

supportunuzla görüşmelisiniz. bizim ekibin işine başka bir sunucu yetkilileri karışmaz bizimkilerde başka sunucuların işine karışmaz. iskandinavya da oynuyorsanız team speaktan ingilizce bilen biriyle onların dilinde yazabilirsiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.