ELİMİZDEKİ RUHLAR.!!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve H€RO-38™155 tarafından 31 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

1 ısık yayan ruha 2 kiristal , 1 lanetliye ise 1 kiristal verilsinmi?

1. evet

oy sayısı 38
    86,4%
  2. hayır

oy sayısı 6
    13,6%
  1. bildiğimiz gibi bu calpso etkinliği öncekiyle aynı fakat elimizde kalan ruhlara verecekleri itemlerde farklılıklar var.

4 ısık yayan ruha 1 kristal
    1 lenetliye ise 220 kalp kırıcı gülle verilecekmiş , işde burda br yanlıs var. önceki etkinlikte 1 ısık ruhuna 2 kristal, 1 lanetliye ise 1 kiristal verilmişti, etkinlikler aynı olduğu icin aynısı verilmek zorunda.

asıl dikkatleri ceken 4 ısığa 1 kristal verilmesi bu 4 de 1 demek yani külliyen zarar. ben ne kadar incim varsa ruhlara yatırdım kar edebilmek icin ama nasıl oluyorsa zarar ediyoruz, gemide incim kalmadı inanmıyorsanız girin bakın adminler nası etkinlik yapıyorsanız kardan cok zarar ettiriyorsunuz hayır alacağımız 2 kiristaldi onuda 4 e böldünüz.

BİDE
    bu etkinlikte cok kasıldım cok kar ettim diyenlerde hic odyseus kesmeyip baskalarının cıkardığı calpsoyu keserek kar ettiler ben günde 50 tane odyseus kesipte bi tane calpso cıkaramadığımı biliyorum.
    nedense etkinliklerde hep hata olur.... ;)

2. Beğendim demek istiyorum yani ;)

H€RO-38™155 bunu beğendi.
  3. eyw kardeşimde destekcimiz az, seafight yaptığı haksızlığı unutturcak millete..

4. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

ne kadar ruha ne kadar malzeme verilecegi aciklanmistir fakat umuyoruzki bidahaki etkinlikte yetkililer bu anketi degerlendirir.

5. hep öyle olur zaten.

6. kimisinde ışık yayan ruhu çok lanetli ruh az , bazı öğelerde lanetli ruh istiyor onun yerine ışık yayan ruh kullanıp karaborsadaki öğelerden almak mantıklı bence böyle birşey yapılırsa iyi olur..

7. o öğeler ilk basta rahat alınıyordu abi sedece ruhlarla, simdi yeni itemler koymuslar karaborsaya ama yanında incide istiyor. o kadar ruha ederinden az kiristal vercekler zaten bari itemlere inci istemeyin dimi.

8. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

umuyoruz ki yetkililer bunlari degerlendirir.

9. özkantr

özkantr User

1 sarı ruh 600 gulle 1 lanetlı ruh 300 gulle bu sekılde de olabılır

10. oyuncular hepsine kristal verecek diye o kadar ruh kastı simdi herkes madur. diğer cıkacak etkinliklerde bastan söylesinler ruhların ne ile takas olacağını ona göre kasalım..