Elimizde Kalan Kullanılmayan Toplar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve _KleSk_ tarafından 3 May 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. _KleSk_

_KleSk_ User

Başlıkta da belirttiğim gibi oyunun şu an ki seviyesi itibariyle kullanılması gereksiz olan ve daha önce paket halinde ya da inci ile aldığımız yani para harcayarak aldığımız seviyeli ya da seviyesiz (25 kiloluk[eskiden inci fiyatınaydı], 27,5 kiloluk, 30 kiloluk) toplar depomuzda hiçbir işe yaramıyor..

1)Oyunun geçmişte sunduğu ya da ileride de sunabileceği herhangi bir imkanla bu topların kendi ederlerinin belli bir yüzdesi inciye ya da kristale vb. çevrilebiliniyor muydu; ve eğer varsa ileride bu imkan tekrar gelir mi?

2)Çevrilemiyorsa depomda boş yere duran bu toplardan nasıl kurtulabilirim?
    Not: ''Silahlar sat'' kısmında bende herhangi bir opsiyon görünmüyor.

3)Bu topları diğer oyunculara satma opsiyonu oyunda bulunuyor mu?

teşekkürler

†DarkCarnivaL† bunu beğendi.
  2. beatdovne

beatdovne User

Bu konu yarı fikir olmuş yarı soru neyse :D

1- Altına çevriliyor sadece, kristal ve inciyi geri vermiyorlar.

2-Seviyelendirdiğin topları Silahlar sat kısmında göremiyorsun sadece seviyesiz toplar satılabiliyor.

3-Öyle birşey oyunda bulunmamakta.

Bunlar güzel fikirler gibi bence fikir havuzunada konu açmanı öneririm biraz daha derli toplu :)

3. _KleSk_

_KleSk_ User

Bu işte bir hata olmalı benim 30 kiloluk toplarım seviyesiz ama; ''Silahları Sat'' kısmında görülmüyor?

4. beatdovne

beatdovne User

Ben 25 ve 27,5 kg lik topdan bahsetmiştim 30 kglik toplar ve paralı toplar satılamıyor seviyesiz olsa bile

5. atlas42

atlas42 User

Amiral topları 30 luk toplara çevrilebiliyor. Aslında sırasıyla 27,5 lik toplar amirale, amiraller 30 luğa, 30 luklar da belirli bir oranda vudu topuna dönüştürülebilir.

6. supporta yazın hallediyorlar

7. _KleSk_

_KleSk_ User

supporta yazdım 1 saat geçmeden kaldırdılar. teşekkür ederim.

8. Merhaba,

Sorun kalmadığına göre konuyu kilitliyorum.

İyi Oyunlar.Bol Eğlenceler.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.