Ele geçirme ;

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve __WARRIOR__ tarafından 8 Haziran 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bütün sorunları ben buluyorum yada sorunlar beni buluyor sanırım. :)

Supporta mesaj attım şu şekilde ;

Kolay gelsin bir sorum vardı ;

Saldıramadığımız acemi koruması olan bir oyuncuyu , peki acemi korumalı ve canı az
    ise ele geçirebiliyor muyuz?

Cevap ise ;

Merhaba,

Hayır ele geçirmeniz mümkün değildir.

Peki ben nasıl ele geçirdim ? Saldıramıyordum acemi korumalı yazıyordu ama canı azdı ve yanına gidince ele geçirme butonu yandı tıklayınca ele geçirdi emin misiniz ?

2. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Support ekibimiz size ne cevap verdi ise doğrusu odur. Konu kilitlenmiştir.

İyi Oyunlar.

3. Konuyu kapatmayın , bir yanlışlık var bunu doğruluğa kavuşturalım. Kilitlediğiniz için 2. bir konu açmak zorunda kalıyorum.

''Saldıramadığımız acemi korumasında olan bir oyuncuyu , acemi korumalı ve canı az
    iken ele geçirebiliyor muyuz?

Saldıramıyoruz ama ele geçirebiliyoruz. Aynı şekilde bizde ele geçirilebiliyoruz.

Az önce acemi korumam var iken canım azdı ve ele geçirildim, acemi korumamdan dolayı ateş saldırı vs. edilmiyor edemiyorlar ama ele geçirile biliyor , geçiriyorlar..

4. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Önceki konunuzda ele geçirdim yazmıştınız bu konunuzda ise ele geçirildim yazıyorsunuz ne yaptığınızdan emin değilim. Ayrıca gerekli cevap size zaten support ekibimiz tarafından verilmiş. Support ekibimize isterseniz durumu tekrar belirtin gerekli incelemeler yapılsın.

İyi Oyunlar.

5. Yine kapatmışssınız konuyu !

'' Önceki konunuzda ele geçirdim yazmıştınız bu konunuzda ise ele geçirildim yazıyorsunuz ne yaptığınızdan emin değilim. ''

Siz ne demeye çalışıyorsunuz ?

Biri beni acemi korumam varken ve canım az iken ele geçiriyorsa bende aynı şekilde acemi korumalı canı az olan bir oyuncuyu ele geçirdim diyorum ama siz buna mümkün değil diyorsunuz ya Allahınızı severseniz girin de bi bakın şu oyuna deneyin vallahi sinir oldum nasıl mümkün değil diyebiliyorsunuz hem geçirdim hem geçirildim yani demekki bu olağan bir durum. Ele geçirdim acemi koruması ve canı az olan bir oyuncuyu mümkün değil dediniz hadi tamam bende mi bi problem var dedim acemi korumam varken canım azdı ve biri geldi beni ele geçirdi demekki problem bende değil. Bu olağan bir durum. Önce ki konumda hp yazmıştı ;

''Bir konu açılmışsa ve modlar cevabı bilmiyorsa, daha üstlerine sorarak öğrenir. Eğer teknik bilgi gerektiren bir konu ise üstleri ilgili ekibe sorarak öğrenir. Bigpatron adminimiz günde bir iki tane konuya cevap veriyor ya da vermiyor, konuları modlara bırakıyor, ancak bilmelisiniz ki neredeyse her konuda onun bir parmağı var, hiçbirimiz konulara kendi kafamıza göre cevap vermiyoruz. Bir mod da emin olduğu halde yanlış cevap vermişse, anında bir diğer mod bunu görür ve hemen mesaj düzenlenir, onlar görmezse smodlar görür, smodlar görmezse adminler görür.''

@Bigpatron

Lütfen böylesine basit bir olayı nerden nereye götürdük , şunu çözüme kavuşturalım oyunda var olan bir durum verilen cevap apayrı bir durum.

Konuyu kilitlemeyin, rica ediyorum.

6. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Lütfen gereksiz konu açmayınız. Sizlere support ekibimiz ve şahsım verilecek olan gerekli cevapları vermiş bulunmaktayız. Bu tutumunuza devam eder iseniz forumdan uzaklaştırılacaksınız.

Ayrıca eklemek istiyorum ve HP smodumuzun mesajdından alıntı yapmış olduğunuz paragrafınıza da cevap veriyorum. Sizin bu açmış olduğunuz konunuz ile ilgili benim üstüme bir şey sormam gerekmiyor çünkü size zaten cevabı üstlerim vermiş bulunmaktadır.

İyi Oyunlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Haziran 2017
  7. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam

Acemi koruması olan bir hesaba saldırı yapılamaz, ele geçirme işlemide bir nevi saldırıdır. Bahsettiğiniz şekilde darbe puanı az ve acemi koruması aktif iken ele geçirme oluyor ise bu bir hatadır. En kısa sürede gererken testleri yaparak durumu detaylıca incelemeleri için programcılara ileteceğim.

İyi oyunlar.

__WARRIOR__ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.