ele geçirme

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -metales- tarafından 1 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -metales-

-metales- User

gemideki tüm mürettebatın malzemeleri neredeyse elit full + fuller her seferinde ele geçirebiliyor . zar zor bata bata para kasıyoruz onu da elimizden alıyorlar ne yapmam lazım mürettebatı daha da geliştirmek için? ayrıca bence %10 çok fazla 5 milyon altını saatlerce uğraşıp kasıyorum tek saldırıda 500 bini gidiyor bile...

2. kerdeşim gemide fazla para bulundurmuycaksın ele gecirmenin önüne gecemezsin parayı kasıp kasıp hemen harcamak en iyisi :)

3. -metales-

-metales- User

gülle 15 lik top vs için biriktirmiyorum ki güverte almak istiyorum 15 milyon bas diyorlar biriktirebilsek basacağız .. ya da mürettebatı çok güçlü yapmanın yolunu arıyorum cevabı varsa paylaşın

4. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

sa

ele geçirme oranları sizinkinden yüksekse yapacak bir şey yoktur.. bu bir korsanlık oyunudur unutmayın.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.