Ele geçirme puanları

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ☆~ĠØĐŹĺŁŁÀ~☆ tarafından 25 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba. 21 level üstü admirallerini ele geçirme puanımız kaç olursa ele geçirebiliriz öğrenebilir miyim? bazen inciyle elit malzeme alıyoruz bir miktar ama boşa gidiyor. tam paunını öğrenebilirsem iyi olur.

2. HODOR

HODOR Guest

Selamlar,

Oyun ekranında üst tarafta bulunan mürettebat ( iç içe geçen iki kılıç ) bölümünde değerler kısmından ele geçirme yaptığınız gemilerin değerlerini ve kendi değerinizi görebilirsiniz.

İyi oyunlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Nisan 2017
  3. ben şuanda 24 levelim o bölümü biliyorum korsanları ve malzemelerini falan ayarlıyorum boarding protect. değerini görüyorum ama ele geçirmeye calıstıgım gemilerin değerlini göremiyorum. siz deseniz hrma revenge, Valencia veya truimph'in minimum ele geçirme değerleri budur diye, daha iyi yardımcı olursunuz. teşekkürler

4. 21-25 arası intikam 20001 e valencia 25001 e zafer 30001 e 26-30 intikam2 20001 e 26da ki otoriter 20001 e ele geçiyor 29-30 zalim ise sanırım 30001 e ele geçiyor ama emin değilim