El Dorado

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve Nursing tarafından 22 Şubat 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Nursing

Nursing User

Merhaba
    Yeteneklerden açılan El dorado haritası ile ilgili forumda pek bir şey göremedim.
    Haritaya girince 1 dakika bir süre oluyor ondan sonrada pek bişi olmuyor sadece canavar kesiyorsun ve canavarlarda bir şey vermiyor. Bu haritanın tam olarak işleyişi ile ilgili bilgisi olan biri biraz açıklayabilir mi tam olarak ne yapılıyor ve işe yarar mı diye?

2. -LegenD-

-LegenD- User

Selam,

60 saniye boyunca sandık topluyorsunuz. Sandıkların toplu olduğu haritadır.

Saygılarımla.

3. Nursing

Nursing User

Cevabınız için teşekkür ederim. Toplu sandıkların çıkması için ne kadar sürede ne kadar canavar kesmek gerekiyor.

4. Belirli bir süresi yok, canavar öldürmek size 1 puan kazandırır .Toplam 100 puana ihtiyacınız var yani 100 canavar öldürmeniz gerekmekte(forumda 150 canavar öldür yazıyor ya orada yazan değişti düzeltilmedi yada benim gemide bir hata var 100 canavar kesince girebiliyorum) kolay gelsin.

5. -LegenD-

-LegenD- User

Canavar öldüreceksiniz. Puan paneli dolunca haritaya giriş yapacaksınız.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.