El Dorado

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve okyanussundehşeti tarafından 21 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar el daroado hakkında konu actımda yetenek kısmında dediniz kapattı saırım relax ama yetenekler kısmında yok ?

2. Yetenekler kısmında tabiki.

Ihtyr_SRN ve CVR-BBS bunu beğendi.
  3. aa teşekkür ederim saol ama dedigim şey el mahor bölgesi mi ne test serverine açtılar ya onu sordum o nasıl olcak ?

4. Selam,

Siz ne sorduğunuza emin olun önce. Bahsettiğiniz El dorado farklı, yeni gelen bölge farklı. Yeni gelen bölgeyi soruyorsanız eğer henüz beta sunucusunda olduğu gibi.

Saygılarımla.

5. sayın relax mod el dorado haritasında sayaç tam sıfırlanmadan atıyor mesela 2 sefer girdim sayaç 6 saniye kala haritadan atıyor bu normal bir durummu acaba mantıken süre bitince normal haritaya atması gerekmezmi saygılar

6. Selam,

Ben test ettim. Normal şekilde attı. Oyununuz ya da internetiniz takıldı ise bu yüzden olabilir. Sürekli tekrar ederse, geribildirim yaparsaız sevinirim.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.