Ekstra mürettebat

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -hazar1905- tarafından 20 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ekstra mürettebat almanın herhangi bir zararı var mıdır ya da bir yararı örneğin 4.seviye tamircimiz var 3.seviye ya da 2.seviye alıncı işe yaramıyor bir başka örnekle 5.seviye kaptan varken 4.seviye işe yarıyor mu ?

Bir başka soru 5.seviye yürüyen tamirci varken 4.seviye tamirci işe yarıyor mu ?

3. soru 3.seviye rahip varken 2.seviye işe yarıyor mu ?

4. soru elimde 30 tane yelken var bermuda bu yelkenleri satamıyorum neden ?
    Satmam gerek çünkü 10 kez batınca 4500 incim gidiyor çünkü yelken tamircim var .
    Satılmıyor mu yelkenler ?

2. itemlerin ve korsanlarn en üst seviyesi varken diğerlerinin bi işlevi yoktur. en iyisi ne ise sistem onu kullanır. örneğin 3 seviye rahibin varken 2. seviye bi işe yaramaz yada 5. seviye marangoz varken 4. seviye bi işe yaramaz zaten iyi şekilde kullanılıyor mürettabatın. yelkene gelince şu anda satılmıyor.

3. Hayır, ben hepsi birlikte işlev görüyor diye biliyorum denemiştim sadece 3.seviye bir tamirci almıştım yeni açtığım gemiye 100 küsür tamir ediyordu diğerlerini de alınca 300 küsür oldu.

4. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

gereken cevaplar verildiğinden konu kapanmıştır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.