Ekstra Güverte ve Pazar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve admirale tarafından 31 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olmalı mı sizce ?

1. Evet

oy sayısı 15
    71,4%
  2. Hayır

oy sayısı 6
    28,6%
  1. admirale

admirale User

Merhaba arkadaşlar seafight plus bölümünde bulunan iki adet güverte var fildişi ve abanoz güverteler. Bu güverteler sadece bir kereye mahsus pazara çıkabilirler minimum 5 saat maksiimum 12 saat kalacak şekilde fiyatlarıda en az 500.000 inci olabilir.

Bu güverteleri tabiki para vererek alan oyuncu arkadaşlarımız karşı çıkabilirler olmaz böyle şey diye haklıdırlar ama oyuna para yatıramayan oyuncularda var ve bu güverteleri gemilerimizin altında bizde görmek istiyoruz.

Sadce bir kereye mahsus olarak çıkabilir ve kısa süre kalabilir seafight bu fikri değerlendirirse çok mutlu olurum biz gelişmeye devam eden oyuncular için yakalanmayacak fırsat olabilir.

Birde fiyat 500.000 inci olcak yani nerdeyse 105 tl ye denk geliyor 3x çıkınca yani para ile alan oyuncular yine karda olmuş olacak ve bana kalırsa açık arttırma sistemindede hiç azımsanmayacak fiyatlara gider bu güvertele. Hem zaten 5 saat kalsa açık arttırmadan 5 kişi alcak bunu inciyle alan alsın valla incile alan düşünsün kendini 41 tlye alan değil bence.

teşekkür ederim...

Son düzenlenen: 31 Aralık 2013
  2. iyi fikir katılıyorum çok haklı...

3. admirale

admirale User

yorumun için teşekkür ederim

4. admirale

admirale User

Hatta belkide altın teklifi için bir alt limit de konulabilir bunlar sonuçta değerli aksesuarlar yani en az 50m altın yada 75 m altın falan bunu seafight programcıları hesaplayıp en makul rakamı sınır koyabilirler de.

5. Gereksiz Biz Paramızla Aldık Bunu Baskaları İnci İle Alacak Cok Sacmaa O Zaman Bende İnci İle Alırdım Olmamalı.

6. admirale

admirale User

İnci ile 105 tl ediyo gerçekten alırmıydın 500.000 inciye 41 tl varken o_O ben teklifle alınır belki diye sunmuştm fikri teşekkür ederim

7. GÖLGE

GÖLGE User

Gerçektende haksızlık olur. Ben oyuna para yüklemedim ama yükleyen arkadaşlar var neredeyse oyunun yarısından fazlası... Ama alıverişe getirilmesi o güverteleri para ile satın alan akaraşlara haksızlık olacak...
    Şayet alışverişe getirilirse en azından onu satın alan arkadaşlara belli miktarda inci veya gülle verilmesi gerekir diye düşünüyorum.
    (Herkesin Haklı Olduğu Bir Taraf Vardır)
    Saygılarımla İyi oyunlar Arkadaşlar

8. admirale

admirale User

fikrine saygı duyuyorum zaten seafight programcıları bu durumu haksızlık olmayacak şekilde ayarlayabilirler bence. tabiki para vererek alan arkadaşlara haksızlık olsun bende istemem ...