Ekran Kitlenmesi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve SOEC tarafından 2 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. SOEC

SOEC User

Bir iki aydır zaten mevcut olan bir durum bu, artık can sıkıcı hale gelmeye başladı. Anasayfada gezerken deniz haritasına tıkladığımızda ekran kitleniyor, hiç bir şekilde işlem yapılamıyor aradan iki üç dakika geçtikten sonra kendine geliyor. Bu durum anasayfa içinde geçerli. Bir anda tıklanamaz hale geliyor, resmen bir resim gibi kalıyor. Aradan iki üç dakika geçtikten sonra düzeliyor. Bu durumda gerçekten can sıkıcı bir hale sokuyor insanı.

2. Kesinlikle katılıyorum, bu konu hakkında bir girişim de göremedim bunca zamandır forumda

3. ●ђр●

●ђр● Guest

Anasayfada oyuna başla kısmına fareyi getirince oluyor, şimdilik fareyi kontrollü kullanalım bu sorun düzelene kadar.

_ђрφттεѓ_§к® bunu beğendi.
  4. oyun oynarken donmasını ne yapacaz sayın admın 7/8 sanıye hareket ettıremıyorsun bıde bakmışsın paket etmişler.....ayıkla pirincin taşını ....

ĴΛĆЌ*ĐΛŃΊĔŁŚ ve onat bunu beğendi.
  5. :D :D

6. bende bu sorun pc den kaynaklanıyor sanıyordum.tarayıcıyı silip tekrar yüklemiştim,düzelmemişti.Bu sorunu düzeltin lütfen

7. DanceCZ

DanceCZ User

CHROME KAYNALI SANIRIM

8. bence oyuna başla butonunun görselliği değiştirilirse durum düzelebilir . gif şeklinde olduğundan dolayı böyle bir sıkıntı yaşanmakta .